NewSpeek

VÅGN OP: WHO ER KLAR MED TVANGS-SPRØJTERNE. MÅLET ER VERDENS-TYRANNI

WakeUp
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Med hjælp fra flere følgere har NewSpeek samlet en række links om World Hell Organisation, der får hårene til at rejse sig på hovedet. Nok et navn for WHO: World Hypnosis Organisation!   

WHO-agendaen som en af spydspidserne i Mr. Globals plan om ÉN VERDENSREGERING er kompleks og indviklet, fordi den globalistiske mafia med WHO som en af storspillerne systematisk manipulerer, lyver og bedrager – med glansbilledretorik og orwelliansk nysprog om helbred og folkesundhed, hvor det i virkeligheden handler om overvågning, kontrol og et digitalt pas, der skal gøre hvert eneste menneske i verden til slave.   

Desværre er de fleste kilder på engelsk, men grib en ordbog på hylden eller på nettet og bind an med især James Roguski, der nok er en af dem, der har gravet dybest i WHO’s sataniske agenda. (Gå evt. først ti det norske link nedenfor og et par danske).

NewSpeek har løbende lagt videoer med Roguski og artikler af ham op, og nu er han helt aktuel igen med to videosamtaler.

***

The Overton Window 

The Overton Window… 

“I believe that the “powers that be” are actively seeking to “normalize”               the implementation of a global digital health certificate via the proposed amendments to the International Health Regulations.”   

De såkaldte ‘amendments’ (ændringforslag) til ’International Health Regulations’ (Internationale sundhedsreguleringer) skal bane vejen for en ’pandemi’-traktat, der vil kunne diktere samtlige ’suveræne’ nationalstater at følge WHO’s direktiver.

Diktatur, mine damer og herrer. I Dannevang.    

WHO Power Grab + Why It Concerns Us 

“How bad, really, could the World Health Organization be? Michael Nevradakis and his guest, James Roguski, cover this topic in this ‘Good Morning CHD’ episode.

They deep-dive into the various, pressing regulations and events that continue to either draw more near or harm the people they affect.

Hint: you are one of those people.”

I videoen forklarer Roguski igen om alt det, der foregår bag ryggen på os. Om hvordan det egentlig handler om at kunne kontrollere alt og alle i hele verden – ikke bare mennesker, men også kvæg, fødevarer m.m.

***

The CCP Is Using the WHO to Implement Worldwide Tyranny    

”Det kinesiske kommunistparti (CCP) og Verdenssundhedsorganisationen (WHO) sætter scenen for den næste pandemi. Og denne gang planlægger de at etablere en global kommunistisk superstat.

WHO er en marionet for CCP og er fyldt med aktive og loyale kommunister. Det indfører i øjeblikket forskellige regler for at omgå national suverænitet og tage kontrol i den næste folkesundhedskrise. De vil bruge dette til at skubbe verden endnu længere under socialistisk kontrol.

For at bekæmpe en verdensomspændende kommunistisk overtagelse i den næste pandemi må vi modstå mandater og nedlukninger og modsætte os vores regeringer, der tilhører Verdenssundhedsorganisationen. Vi skal bruge vores stemmer til at afsløre sandheden om WHO og presse vores politikere til at komme ud, før det er for sent.”

Hver gang Det Kommunistiske Parti i Kina gøres til det eneste store dyr i åbenbaringen, bliver jeg mindet om, at virkeligheden nok er grågrumset – ikke bare sort-hvid. JEG VED DET IKKE, men det jeg ved er, at bliver vi kun præsenteret for én eneste fremstilling alias det officielle narrativ, så er der noget helt galt.

Så jeg følger fortsat en Brian Berletic. Jf. også her.

Tilbage til WHO.

***

WHO får diktatorisk makt til å vedta lockdown og vaksinetvang over hele verden  

Norge og alle medlemsland i Verdens Helseorganisasjon vil gi WHO autoritet til å bestemme retningslinjene for fremtidige pandemier. Etter møtet i Intergovernmental Negotiating Body den 27. februar 2023 vil Norge og alle andre medlemsland som deltar, vil via våre politikere gi fra seg makta til WHO.

Fourth meeting of the Intergovernmental Negotiating Body (INB) for a WHO instrument on pandemic prevention, preparedness and response

***

Forræderi

Her er Magnus Heunicke i gang med at begå landsforræderi i WHO:
Magnus Heunickes potentielle landsforræderi i Geneve

”Sundhedsminister Magnus Heunicke er draget til WHOs Health Assembly i Geneve som finder sted 22-28. maj 2022. På andendagen d. 23. maj leverede Heunicke dette [ovenstående] indlæg i Geneve, hvor han giver udtryk for sin fulde støtte til at overlade den fuldkomne danske suverænitet til WHO’s Generaldirektør hvis der skulle komme en pandemi igen. Se talerne fra USA, Frankrig og især den russiske delegerede her på dette blog indlæg: https://frihedslisten.dk/danmarks-sto…

Min kommentar – LN: Måtte han komme til at stå til regnskab på et tidspunkt. Sammen med hans lige så flossede medkumpaner.

CRIMES OF TREASON: If Joe Biden or any other politician seeks to sign and agree to the WHO Zero Draft Pandemic Accord which will give the WHO authority to violate human rights protected under the U.S. Constitution during a declared Pandemic they will be found guilty of Treason

***

WHO’s Pandemic Accord Will Give It Control Over U.S. Livestock and Food Supply

***

Opfølgning på James Roguski

There are Two Separate Tracks

It seems like nearly everyone is having difficulty maintaining clarity between the proposed amendments to the International Health Regulations and the proposed “Pandemic Treaty.”

James Roguski har også optrådt på Jerm Warfare

***

Naomi Wolf 

Naomi Wolf har gjort det godt, og jeg minder om hendes bog:

The Bodies of Others: The New Authoritarians, COVID-19 and The War Against the Human 

Pandemic Treaty Reemerges With a Vengeance as WHO Seeks to Become the Global Health Police

Dr Drew apologizes to Naomi Wolf. Wake up America, wake up. 

***

Marionetten Biden

Biden Admin Negotiates Deal to Give WHO Authority Over US Pandemic Policies

***

Får WHO magten d. 27. februar?

WHO-avtalet: Får WHO all makt på måndag?

”Svenske Aida Reva (…) starta sendingen med å referere til Francis Boyle, professor i internasjonal lov.

Til Epoch Times sa han at dersom disse går gjennom, kan Tedros eller hans etterfølger utstede ordrer som kan gå hele veien ned til din fastlege.

Legen Maryl Ness har sagt at dersom disse reglene går gjennom slik de nå er utforma, vil hun som lege få beskjed om hva hun kan ha lov til å gi en pasient og hva som er forbudt. Under koronatiden fikk pasienter i bl.a. USA ikke de tradisjonelle virusmedisinene ivermectin og hydroksyklorokin, men remdesivir, som i mange tilfeller førte til nyresvikt og død.”

”WHO sitt opplegg satser på vaksinering. Det de formulerer som rettferdighet, er mer som forslag til tvang, sier Aida Reva.

One Health Surveillance er et konsept som allerede eksisterer i FN, CDC og Verdensbanken og andre globale organisasjoner.

Det er å se en felles helsetilstand i hele verden og muligheter til å agere bredere. Klima, rasisme, fiske og CO2 kan inkluderes i helsespørsmål for de som tenker bredere om mennesker og dyr. Alt kan bli en helsekrise dersom WHO ser det som det. Kapittel 5, artikkel 18 har overskriften One Health.”

***

Til sidst en passage fra Per Brændgaards blog:

Forhandlingerne om den nye WHO-pandemitraktat fortsætter i dag [d. 27. februar] ved det fjerde møde i INB (Intergovernmental Negotiating Body). Den officielle plan er, at traktaten først skal vedtages ved 77. møde i World Health Assembly i maj 2024.

Der er dog en reel risiko for, at de prøver at snige vedtagelsen ind allerede ved det 76. møde, der løber af stablen 21.-23. maj i år.

Det er i hvert fald et møde med formel juridisk kompetence til at gøre det. Den nye pandemitraktat medfører, at WHO bliver et globalt diktatur, der bl.a. kan indføre nedlukninger og vaccinetvang over hele verden, også i Danmark.”

***

De får os stående: Kæmp for alt, hvad du har kært – og husk at bruge kontanter!

Del artiklen her:
Exit mobile version