NewSpeek

JAMES ROGUSKI: 100 GRUNDE TIL AT FÅ SAT EN STOPPER FOR WHO-TRAKTATEN

Top100
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

James Roguski har over tid vist sin lødighed, og NewSpeek har gentagne gange bragt hans analyser og vurderinger, jf. her og her og her. 

Nu er han aktuel igen med en advarsel, som det kun kan gå for langsomt med at sætte sig ind i og få delt. 

Linket  100 Reasons – James Roguski (substack.com) rummer såvel en tekst som en video, og han opfordrer til at få spredt budskaberne så bredt som muligt. 

Et globalt statskup
Der er et globalt statskup i gang med WHO-traktaten, hvis hensigt er at sætte nationalstaterne yderligere ud af funktion.   

WHO’s onde planer flugter fint med den igangværende bevægelse mod One World Government – en bevægelse, der har været i gang i årevis, men er gået under radaren på grund af den såkaldt frie presses totale svigt. Det er ikke for sjov, at journalister ansat i MSM’erne i folkemunde går under betegnelsen presstitutes. 

De personer, der råber op og får et stort publikum med deres kritik, bliver truet, defameret, latterliggjort, udskammet – eller likvideret! Jf. senest Andrew Tate. 

Ondskaben, brutaliteten og kynismen kender ingen grænser. 

Hvad kan jeg lille menneske gøre? 

Hvad du kan gøre? 

  1. Luk for DR og TV2 – og hold op med at orientere dig i de statsstøttede og dermed statskontrollerede medier / aviser. 
  2. Del din viden med familie, venner, bekendte og arbejdskolleger. Fx ved at opfordre til at abonnere på NewSpeeks nyhedsbrev. Samt følge de platforme, vi anbefaler – hvis du har tid! 
  3. Brug kontanter. 
Del artiklen her:
Exit mobile version