UTALLIGE SAMRÅD ER IKKE NOK – STØJBERG SKAL NED MED NAKKEN

Inger-Nick-Mette
Del artiklen her:

Af Tabita Wulff.

Så begynder socialisternes jagt på de borgerliges fyrtårn Inger Støjberg.

Justitsminister Nick Hækkerup nedsatte onsdag en kommission, der skal undersøge tidligere udlændinge- og integrationsminister Inger Støjbergs rimelige instruks om at adskillige teenager- asylpar. En landsdommer skal være formand for “kommissionen til forsvar for pædofili”.

Og hold nu fast.

Kommissionen får et dejligt højt betalt ekstra job i halvandet år. Hvem er de øvrige medlemmer i den skændige kommission, der vil forsøge at trække Støjberg gennem et søle af falske beskyldninger blot for at få den markante, begavede Støjberg fjernet fra politik?

Tilbage står, at socialisterne hylder pædofili – når bare disse grusomheder mod børn kommer fra muslimske lande. Akkurat som i England, hvor en unævnelig stærk journalist i årevis har forsøgt at afdække utallige pædofile netværk. Hvem straffes – den unævnelige journalist, budbringeren, ikke de pædofile!


Mette Frederiksen, du burde have stoppet denne sag, men fristelsen til at svine og måske slippe for en af sine stærkeste og farligste modstandere er åbenbart for stor.
De omtalte asylanter burde slet ikke have fået asyl i Danmark, de ankom fra et sikkert land, derfor burde Danmark have afvist dem.

Del artiklen her: