UNDERSØGELSE: KÆMPE FLERTAL AF EUROPÆERNE MENER, AT INDVANDRING SKADER DERES LAND

Del artiklen her:

(Foto: Stadig færre europæere smiler ved tanken om indvandring til deres land)

En ny, stor undersøgelse afslører, at europæerne har en enorm modstand imod indvandring og flygtninge. Kun 20 procent ønsker fortsat indvandring fra muslimske lande.

En verdensomspændende undersøgelse udført af analysefirmaet Ipsos afslører, at europæiske vælgere er stærkt imod den udlændingepolitik, som føres af EU og medlemslandenes regeringer. Undersøgelsen er vink med en vognstang til de politiske partier om, at vejen til magten går til udlændingepolitikkens strammere.

En tidligere tværeuropæisk undersøgelse, refereret her på NewSpeek viser, at kun 20 procent af EUs borgere ønsker muslimsk indvandring. Et tegn på, at europæernes modstand mod indvandring ikke gælder alle indvandrere, men primært indvandrere fra islamiske lande. Flere østeuropæiske lande har allerede, trods massivt pres fra EU og FN og tysklands kansler Angela Merkel’s trusler om økonomiske sanktioner, afvist at tage muslimske flygtninge og indvandrer. Det sker med henvisning sikkerhed.

Den meget store undersøgelse fra Ipsos viser, at der på verdensplan kun er 21 procent, som mener, at indvandring har en positiv indvirkning på deres land. Blandt de europæiske lande i undersøgelsen, er det kun 16 procent af befolkningen, som synes at indvandring samlet set har gavnet deres land.

Del artiklen her: