UKRAINE BLIVER BRUGT TIL AT TRÆKKE OPMÆRKSOMHEDEN VÆK FRA DE DIGITALE PAS, DER SKAL GØRE OS TIL SLAVER

BregginBog
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Jeg har lært Peter Breggin at kende via Jerm Warfares hjemmeside.  Interviewet med denne lærde, gamle mand udløste en bestilling af hans bog Covid-19-and  the Global Predators, der viser sig at rumme en guldgrube af informationer. 

Hvem er de mennesker og organisationer, der står bag the Great Reset? Bogen giver de fleste af svarene. Mange af navnene er velkendte (Klaus Schwab, Bill Gates, George Soros, Anthony Fauci, Ursula von der Leyen), men der er også mange af dukkeførerne, der hidtil har været mere skjult.   

Værket gjorde et så stort indtryk, at jeg er begyndt at abonnere på Breggins nyhedsbrev. I et af disse optræder en henvisning til en samtale med Tamara Scott, hvor han præsenterer sin  analyse af Ukraine-konflikten. Bl.a. oplyser han, at Zelinsky er en af Soros’ marionetter og en stor beundrer af Trudeau. 

FalseFlag

The American Empire and its Media
The American Empire and its Media
tjener fint til at illustrere og perspektivere Breggins analyse. 

Skridt for skridt får en række kloge folk afdækket navne og personer i det kæmpebedrag, almindelige mennesker bliver udsat for. Hvis endemål er at gøre en stor del af klodens befolkning til slaver. Det går langsomt, men det går sikkert. 

Her er nok et par links, der ikke bidrager til at løfte humøret, hvis de holder vand: 

Nuland Warns Russia May Seize Ukraine Biolabs, Could Stage False Flag Using Bioweapons

Victoria Nuland: Ukraine Has “Biological Research Facilities,” Worried Russia May Seize Them  

Ukraine Hosted Illegal US Biowarfare Laboratories

Breggin

Del artiklen her: