ÅBENT BREV OM WHO-PANDEMI-TRAKTATEN

WCFH
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

En følger har fremsendt et link (se nederst) til et åbent brev om WHO-pandemi-traktaten – med spørgsmålet: Mon brevet overhovedet får opmærksomhed de rigtige steder – i alt det kaos, vi befinder os i? 

***

Svaret blafrer i vinden, men mange arbejder på sagen og gør deres bedste for at få sandhederne ud.  

Lyst ser det ikke ud. 

Således har jeg søgt forgæves efter en omtale af GRAND JURY i de landsdækkende, statskontrollerede medier. Skulle en følger kunne sende NewSpeek links til en omtale, jeg har overset, vil jeg være meget taknemmelig. 

Hvor er de i egen selvforståelse kritiske medier henne? 

Hvor er de i egen selvforståelse kritiske medier som fx EkstraBladet og Frihedsbrevet og Kontrast henne? Det ved kun Herren.  De er ikke nået længere end til, at identitetspolitiken i Akademia er en farlig ting, men at sætte identitetspolitikken ind i en større sammenhæng enten magter eller tør de ikke. 

FN’s Agenda 2030, den grønne omstilling / klimaalarmismen, indvandringen / islamiseringen af Vesten, World Economic Forum / EU-toppens pres for at indføre det digitale pas, Covid-bedraget og Ukraine-konflikten er alle spydspidser i den globalistiske elites våde drøm om verdenskontrol. 

Foreløbigt går det som smurt. 

”Lad aldrig en god krise gå til spilde”

Lige nu demonstreres Obamas statschef Rahm Emmanuels teori med al ønskelig tydelighed, efter den har været flittigt brugt under den postulerede coronakrise. Den vil blive brugt om muligt endnu flittigere under ’klimakrisen’. 

Det følgende citat er fra Wall Street Journal, november 2008, midt i finanskrisen som Obama havde stor del i: 

“You never want a serious crisis to go to waste. And what I mean by that is an opportunity to do things that you think you could not do before.”

Hans engelsk er jammerligt, så her kommer det i min helt uautoriserede oversættelse.

“Lad aldrig en god krise gå til spilde. Den åbner muligheder for at gennemføre ting, der ikke syntes mulige tidligere.” 

Korrekt: En skræmt befolkning kan man få til hvad som helst. En skræmt befolkning, der handler i panik er problematisk, men skræmte politikere, der handler i panik, er en katastrofe.

Trukket rundt ved næsen bliver Folketinget i disse dage – med bind for øjnene for så vidt angår Ukraine-konflikten. Medmindre de alle har aktier i WEF? Mit idelige spørgsmål, som jeg aldrig kan få svaret på: Er vores politikere korrupte, eller er de ’bare’ nyttige idioter? 

Hvor er de kritiske, sandhedsøgende journalister? 

Hvor er de kritiske, sandhedsøgende journalister, der som Gareth Jones valgte af afsløre hungersnøden i Ukraine, velvidende at han satte sit liv på spil. Er der slet ikke noget at kæmpe for? Fx sandheden? 

Jeg forventer ikke, at Henrik Qvortrup, Mads Brügger og Mikkel Andersson skal sætte deres liv på spil, men mon ikke det kunne lade sig gøre at grave et spadestik dybere? Eller skræmmer Marianne-Stidsen-sagen? 

Her kommer linket til det åbne brev til WHO:  

https://worldcouncilforhealth.org/wp-content/uploads/2022/03/WCH-OPEN-LETTER-ON-WHO-PANDEMIC-TREATY-2.pdf

 

Afsender: World Council for Health – hvilket er noget ganske andet end den gennemkorrupte FN-organisation WHO. 

Del artiklen her: