TYSK POLITIMAND: “HELVEDE BRYDER LØS PÅ GADEN OM FÅ ÅR!”

(Foto: Tysk politi på arbejde)
Del artiklen her:

Indvandrerbander har infiltreret tysk politi, der i en desperat jagt på flere betjente optager ravl og krat på politiskolerne.

Tyske medier fyldes med stadig flere læk om kriminelle indvandreres infiltration af landets politi. Stadig flere kriminelle indvandrere søger ind på landets politiskoler. Handel med stoffer og trusler mod ikke-muslimske politielever er flere steder hverdag.

Hvis ikke der gøres op med politiskolernes udvælgelse af elever, vil “helvede bryde løs på gaden om få år,” advarer en underviser på en politiskole.

Læs også: FORSKER OM MELLEMØSTLIGE INDVANDRERBANDER: HVIS MAN ER VENLIG IMOD DEM, SER DE DET SOM SVAGHED

(Foto: Et billede af en person i tysk politiuniform der viser De Grå Ulves håndtegn florerer på de sociale medier)

Det er ikke kun bandemedlemmers optagelse på politiskolerne, der vækker bekymring. Tilhængere af De Grå Ulve, en facitisk Erdogan-tro bevægelse, har også fundet vej ind i politiets rækker. “Hvordan vil det gå, når ekstreme Erdogan-tilhængere sættes ind i forbindelse med kurdiske demonstrationer?” spørger en bekymret underviser.

En tredje underviser på en politiskole fortæller: “Jeg har aldrig set noget lignende. Klasseværelset var smadret, halvdelen af eleverne var arabere og tyrkere og dybt uintelligente. Vi får et dybt korrupt politi,” advarer den bekymrede underviser og fortsætter: “Fjenden er blandt vores egne rækker.”

Tyskland står i dag overfor at skulle håndtere en voldsom og langvarig bølge af terror og generel social uro som følge af landets ekstreme udlændingepolitik. Uden et effektivt og disciplineret politi vil tyskerne formentlig få behov for international hjælp til at håndtere udviklingen.

Læs også: GRÆNSEKONTROL: TERROR-SAGER I TYSKLAND FIREDOBLET PÅ KUN ÉT ÅR

Video: Rapporter om, at kriminelle familier bevidst holder bestemte familiemedlemmer ude af kriminalitet, for at de senere kan blive optaget i politiet og derfra hjælpe deres kriminelle forbindelser:

Læs også: KAN DANMARK BYGGE EN MUR MOD TYSKLAND?

Del artiklen her: