TRUMP GJORDE DET: AMERICA ER IGEN GREATEST

newspeek
(Foto: USAs præsident Donald Trump taler ved World Economic Forum i Davos i Schweiz, 2018)
Del artiklen her:

USAs økonomi har rejst sig under præsident Donald Trump.

Præsident Donald Trumps opskrift på økonomisk succes virker. De millioner af flere arbejdspladser og højere lønninger kommer især mange minoritetsamerikanere til gavn.

Efter en sløv periode under Barack Obama har Trump efter godt halvandet år som landets leder fået USA tilbage som nummer ét på verdens vigtigste liste, når det kommer til økonomi. USA er således for første gang i 10 år igen klodens mest konkurrencedygtige økonomi. Det konkluderer World Economic Forum.

“USA, et af verdens mest innovative lande, står sikkert i en ellers barsk konkurrence. De er nummer ét på tre ud af 12 parametre, nemlig forretningsdynamik, arbejdsmarked og deres financielle system. På to andre parametre er de nummer to – det gælder innovation (Tyskland er nr. 1) og markedsstørrelse (her er Kina nr. 1).

På den samlede liste, hvor USA altså er nummer 1, følges “Trump-land” af Singapore, Tyskland, Svejts og Japan, Holland, Hong Kong, Storbritannien og en ikke helt dårlig 10.-plads til Danmark.

Storbritanniens 9.-plads bør også feje enhver spekulation om, at Brexit har smadret landets økonomi, af banen. Det går rigtig godt med økonomien i Brexit-land. Omvendt er der altså kun 2 lande fra eurozonen (Tyskland og Holland) på den globale top-10 liste.

Læs også:

TRUMP ER KLART MERE POPULÆR END OBAMA VAR

TRUMP ER KLART DEN MEST POPULÆRE VERDENSLEDER

TRUMPS POPULARITET BLANDT SORTE FORDOBLET

DANSK FOLKEPARTI STØTTER TRUMPS ISRAEL-BESLUTNING

NEWSPEEK TV: RØRENDE SCENER VED PRESSEMØDE DA VIETNAM-VETERANER TAKKER TRUMP

Del artiklen her: