DONALD TRUMP NOMINERET TIL NOBELS FREDSPRIS

Trump
Del artiklen her:

Donald Trump bør ifølge en række politikere modtage Nobels Fredspris for hans succes med at gøre Nordkorea mere fredeligt.

En gruppe republikanske politikere har indstillet USAs præsident Donald Trump til den prestigefyldte pris, Nobels Fredspris. Det sker efter en række succesfulde forhandlinger med det Nordkoreanske regime. Det atombevæbnede Nordkorea har annonceret, at landet vil indgå en fredsaftale med Sydkorea, og dermed formelt afslutte den krig, der teknisk set har eksisteret imellem de to lande siden 1953. Nordkorea, som ellers er kendt for meget drabelige trusler og en række succesfulde missilaffyringer og prøvesprængninger af atomvåben, har tilsyneladende givet efter for pres fra USA.

Donald Trump har længe sagt, at USA ikke bør finde sig i Nordkoreas atom-trusler og har flere gange hentydet til, at USA er klar til at gøre hvad som helst for at få stoppet truslerne.

Den republikanske gruppe, som har indstillet den amerikanske præsident til Fredsprisen mener, at Trumps politik med “fred gennem styrke” har vist sig succesfuld. Det skriver Times. Udover selv at producere atomvåben er Nordkorea kendt for at eksportere sin våbenteknologi til radikale islamiske terrorgrupper og regimer.

Video: Times’ video viser Trump tale om sine kompromisløse forhandlinger med Nordkorea:

Læs også:

TRUMP-EFFEKTEN: AMERIKANERNE MERE TILFREDSE MED USAs POSITION END UNDER OBAMA

TRUMPS POPULARITET BLANDT SORTE FORDOBLET

DANSK FOLKEPARTI STØTTER TRUMPS ISRAEL-BESLUTNING

AMERIKANSK AKTIEINDEKS HAR SLÅET SIN EGEN REKORD 60 GANGE SIDEN TRUMP VANDT VALGET

Del artiklen her: