EKSTRABLADET TIER HVOR ANDRE TØR

Danmarks Radio
Del artiklen her:

[NewSpeek har fået følgende tilsendt af en følger, der ønsker at være anonym.  Hvor mon Ekstrabladet er henne i denne sag?]

***

Jeg henvender mig i forbindelse med et indslag på DR TV Avis den 21 marts kl. 12 og kl. 18.30, om at Århus kommune har indført en klima-afgift på kød til de ældre svage borgere på plejehjem, men det er i strid med lovgivningen. Udsendelsen kan stadig ses på DR https://www.dr.dk/drtv/tv-guide

Det er et brud på Grundloven, ingen myndighed må opkræve skatter og afgifter, uden det er vedtaget af et flertal i Folketinget.

Klima-fascisme
Det er klima-fascisme, idet Århus kommune er gået klima-amok på de ældre svage borgere, som har medført 30% stigning på prisen på kød.

Det er rendyrket fascisme. I forvejen spiser ældre ikke særligt meget, så det er ufatteligt, at politikere i Århus udsætter de ældre svage borgere for den slags – på deres sidste stop før graven.

Der er sikkert også ældre, svage borgere, som ikke tør sige deres mening af frygt for, hvad det kan medføre. Vi har vist set rigeligt til måden, man tidligere behandlede en ældre borger på, i netop Århus!

Det næste bliver vel melorme, biller og græshopper
Det næste bliver vel, at man tvinger de ældre til at spise melorme samt biller og græshopper i klimaets hellige navn.

Ingen kan påstå, at lidt kød til de ældre har nogen som helst betydning for CO2-niveauet i atmosfæren, når man sammenligner med, hvordan der svines fra skibe, fly, biler, fabrikker samt elforbrug rundt om på kloden. Det er jo blevet totalt sygeligt og grænser til det perverse.

Ufattelig DR-begejstring
Nu er man åbenbart gået så meget klima-amok, at de allersvageste gamle borgere i samfundet skal jagtes. På DR var man vildt begejstret over tiltaget, hvilket er ufatteligt.

At der ikke er bare én person blandt dem, som lige vender tiltaget 180 grader og ser det vanvittige i det?

DR har i deres store iver også lavet en artikel på deres hjemmeside, som kan findes her.

Del artiklen her: