THOMAS AASTRUP RØMER: OVERSIGT OVER TVANGSVACCINATIONENS STEMMER

Vaccine
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

For cirka et år siden skrev Thomas Aastrup Rømer på sin hjemmeside en artikel med overskriften

Oversigt over tvangsvaccinationens stemmer

Da jeg første gang læste teksten umiddelbart efter dens offentliggørelse, tabte jeg kæben i forhold til flere af de navne, som figurerede på listen. Ingen nævnt – ingen glemt.

Ikke i min vildeste fantasi havde jeg forestillet mig, at de pågældende ville lægge sig fladt og ukritisk ned i et knæfald for de statslige myndigheders propaganda om de åh-så-vidunderlige-’vacciner’. Reelt genterapi-indsprøjtninger med en vifte af skadevirkninger, som vi ved med sikkerhed i dag.

Hulheden og hykleriet

Artiklen fortjener at få større udbredelse, fordi den spidder toneangivende stemmer i samfundsdebatten og afslører hulheden og hykleriet i forhold til skåltalerne om retten til at bestemme over egen krop.

Et argument, der i øvrigt opportunt bliver brugt i forhold til kvinders ret til abort, men som her ganske forsvinder i uklædelig autoritetstro.

Hvad forklaringen er? Hm! Mit bud er, at ’man’ jo nødigt vil blive forvist fra parnasset og dermed gå glip af muligheden for at få kronikker i hovedstrømsmedierne og invitationer til at medvirke i fx Debatten og Deadline. Selv om denne realitet pakkes ind i floromvundne floskler om ’forpligtelsen over for fællesskabet’ og ’samfundssind’.

Artiklen er mindst lige så læseværdig i 2023 som 2022, og NewSpeek har derfor valgt at give den en renæssance i håb om at få de nette afsløringer lidt længere ud.

Del artiklen her: