THIERRY BAUDET & SEYMOUR HERSCH OM UKRAINE – NULAND SOM NY VICEUDENRIGSMINISTER

Baudet
Del artiklen her:

AF Lone Nørgaard.

Med hjælp fra en følger har NewSpeek samlet nogle interessante links om den aktuelle verdenssituation.

Thierry Baudet

“We are funding BlackRock in Ukraine!” – Thierry Baudet in the EMPTY Dutch Parliament   d. 26 juli 2023

Følgeren har bl.a. denne kommentar til Thierry Baudets tale “We are funding BlackRock in Ukraine!” – Thierry Baudet in the EMPTY Dutch Parliament :

”Så er det sagt, og det kan næppe siges bedre. Nok har vi hørt og læst meget efterhånden, men den sammenfatning af det vanvid, der foregår i NATO-regi leveret i en imponerende og velformuleret tale af en dybt engageret Thierry Baudet burde kunne få alle til at forstå, hvor meget vi alle bedrages (og bedrager os selv?) og indse den farlige og ulykkelige situation, vi står i.

Det er ufatteligt store pengebeløb som kanaliseres ned i lommerne på krigsindustrien og korrupte ledere i NATO-landene og i Ukraine. Der er enorme mængder farlige våben, hvoraf en stor del er havnet i forkerte hænder med den indbyggede fare, der ligger i det, og ingen taler om mulige fredsforhandlinger.

Som set før så taler denne intelligente mand MEP i Holland desværre igen for et pinligt skandaløst stort set tomt parlament. Hvilket argument har kollegerne mon for at udeblive? Er det for smerteligt at blive konfronteret med realiteterne? Tør de ikke få rørt ved deres samvittighed?  Eller har de totalt vænnet sig til ikke at tænke selv og bare tie og samtykke med ”dem”, der trækker i de afgørende tråde?

Hvor er det fejt og ynkeligt!

Heldigvis blev talen videofilmet så han kan ses og høres her.

Det hollandske sprog er svært at forstå, omend mange ord er genkendelige. Den engelske tekst står fint og letlæseligt.” (følgercitat slut)

***

Babyfabrikker

  Babyfabrikker

Ukraine’s baby factories rake in record profits amid chaos of war – The Grayzone 

Ukrainas babyfabrikker håver inn rekordprofitt midt i krigens kaos – steigan.no

”Ukrainas president Volodymyr Zelensky og hans team har aktivt oppmuntret til vestlig plyndring av det krigsherjede landet, og har innført et investeringspartnerskap med det globale kapitalforvaltningsselskapet

BlackRock, stripping av arbeidernes arbeidsbeskyttelse, og overlater statseide selskaper til private firmaer.

Men det har vært mindre oppmerksomhet rundt Ukrainas surrogatiindustri, som førte over 1,5 milliarder dollar inn i landets økonomi bare i 2018. Siden da har det globale markedet for surrogatbabyer mer enn doblet seg. Bransjen ble verdsatt til over 14 milliarder dollar i fjor, og det forventes å vokse med rundt 25% hvert år fremover, ifølge en analyse av Global Market Insights.

Etter hvert som flere land smeller igjen døren for surrogatiindustrien, ser det ut til at vestlige tjenestemenn lukker øynene for den misbruksridde virksomheten som blomstrer i et deregulert, politisk ustabilt Ukraina.

Da stedfortrederkrigen i Ukraina begynte, inntok den lukrative virksomheten med å forsyne utenlandske kvinner med babyer på bekostning av fattige ukrainske kvinner en militarisert holdning.

Ifølge The Atlantic sikrer selskapet et bomberom i nærheten av deres område for å sikre at nyfødtproduksjonen kan fortsette uhindret i tilfelle et angrep. En video publisert av BioTexCom tidlig i 2022, viser et typisk tilfluktsrom utstyrt ikke bare med senger, barnesenger og soveposer, men også med gassmasker.

Tochilovsky, den tyske eieren av BioTexCom, har hevdet at så lenge selskapet hans forblir i forkant av den bredere bioteknologiske industrien, lover det en revolusjon innen futuristisk reproduktiv bioteknologi, der babyer genereres i kunstig livmor og gener redigeres med datamaskiner.

Følgeren har denne kommentar: sas

”Artiklen om babyfabrikker i Ukraine er chokerende, tragisk og skandaløs. Med tanke på, at den information, vi får, sikkert kun er ”toppen af isbjerget”, så tør man ikke gisne om, hvad der egentlig forgår i dette for den store almene befolkning ulykkelige land.

Jeg kan næsten ikke og vil helst ikke tro, hvad jeg læser (se også den korte reklamevideo fra BioTexCom på YouTube – der er links til flere reklamer for firmaet samme sted).
Hvem er det dog der koldt og kynisk udnytter disse stakkels kvinder for at tjene store penge, og hvem er de, der aftager og betaler for et barn? Det er så afskyeligt og uendelig trist.” (følgercitat slut)

Seymour Hersch

En Ukraine-rapport fra Seymour Hersch

  Hersch

 OPERA BUFFA IN UKRAINE – Seymour Hersh (substack.com)  28. Juli 2023

 Opera buffa i Ukraina – steigan.no                 

”Bidenadministrasjonens rolle i begge angrepene var avgjørende. «Selvfølgelig var det vår teknologi,» sa en amerikansk tjenestemann til meg. «Dronen ble fjernstyrt og halvt nedsenket – som en torpedo.» Jeg spurte om det før bruangrepet var noen tanker om muligheten for gjengjeldelse. «Hva vil Putin gjøre? Vi tenker ikke så langt, sa tjenestemannen. «Vår nasjonale strategi er at Zelensky kan gjøre hva han vil. Det er ikke noe voksent oppsyn med ham.»”

”På dette tidspunktet, da Ukrainas motoffensiv mot Russland har kjørt seg fast, sa tjenestemannen: «Zelensky har ingen plan, bortsett fra å holde på. Det er som om han er et foreldreløst barn – en stakkars i undertøyet – og vi har ingen reell anelse om hva Zelensky og folkene hans tenker. Ukraina er den mest korrupte og dummeste regjeringen i verden, utenom Nigeria, og Bidens støtte til Zelensky kan kun komme fra Zelenskys kunnskap om Biden, og ikke bare fordi han tok seg av Bidens sønn.»

Victoria Nuland
Og her nok en dårlig nyhed: Victoria Nuland som ny vicestatsminister.

Victoria “Fuck th EU” Nuland

USA forfremmer de verste haukene til maktposisjoner – steigan.no

”Nuland, kona til alpha neocon Robert Kagan, har blitt utnevnt til fungerende viseutenriksminister av president Joe Biden, i hvert fall inntil en ny visesekretær har blitt utnevnt. Dette plasserer henne som nestekommanderende i utenriksdepartementet, rett bak Tony Blinken.”

”I en artikkel om Nulands unike rolle i å forholde seg mellom USA og Russland under hennes forrige periode i utenriksdepartementet under president Barack Obama, skriver Responsible Statecrafts Connor Echols følgende om de siste nyhetene:

«Nulands utnevnelse vil være en velsignelse for russiske hauker som ønsker å skru opp varme i Kreml. Men for dem som går inn for en forhandlet slutt på konflikten i Ukraina, vil en forfremmelse for den notorisk ‘udiplomatiske diplomaten‘ være en bitter pille.”

”I andre nyheter har Senatets våpenkomité  stemt for å bekrefte Bidens valg av general Charles Q. Brown Jr. som neste formann for Joint Chiefs of Staff, som erstatter Mark Milley.

Brown  er entydig  om sin tro på at USA må skynde seg å militarisere mot Kina i det såkalte Indo-Stillehavet for å forberede seg på konfrontasjon mellom de to maktene, og ber om flere  amerikanske  baser i regionen og økt innsats for å bevæpne Taiwan under hans. høring før Senatets våpenkomité tidligere denne måneden.”

Del artiklen her: