EN FØLGER: THIERRY BAUDET ER MIN HELT

ThierryBaudet
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Med hjælp fra en følger bringer NewSpeek to klip med Thierry Baudet og en anden sandhedssøger, Seymour Hersh.

Følgeren skriver bl.a.:

”Thierry Baudet er min helt. Jeg har sagt det før, tænk om vi havde en dansk politiker af samme format.

Talen, han holder her, er så velformuleret, og hans ord er så vigtige, at de burde gå over i historien – hvis der bliver en historie at skrive! – og give genlyd i hele EU, ikke mindst blandt politikerkolleger og regeringschefer.

Mark Ruttes hollandske parlament er stort set tomt, hvilket Thierry Baudet da giver en spontan kommentar til (ca. 9.25).

Jeg beundrer Baudet for hans standpunkt og hans udholdenhed i hollandsk politik, velvidende at den tale, han har forberedt og holder, ikke kommer til at ændre på det Mr. Global har bestemt.
Mark Rutte er en af Klaus Schwabs absolutte yndlinge, som jeg har opfattet det.

***

Seymour Hersh
Seymour Hersh giver sin kommentar på Substack om ”mytteriet” i Rusland ud fra ”en kundskabsrig kilde i det amerikanske efterretningssamfund”.

Steigan har oversat, og ellers kræver Hershs artikler betaling efter 7 dages gratis prøvetid.

(10) PRIGOZHIN’S FOLLY – Seymour Hersh (substack.com)

”Utenriksminister Antony Blinken – administrasjonens mann å gå til i krigstid, som for noen uker siden snakket stolt om sin forpliktelse til ikke å søke våpenhvile i Ukraina – dukket opp på CBSs Face the Nation med sin egen versjon av virkeligheten:

«For seksten måneder siden, trodde de russiske styrkene … at de ville slette Ukraina fra kartet som et uavhengig land,» sa Blinken. «Nå, i løpet av helgen, har de måttet forsvare Moskva, Russlands hovedstad, mot leiesoldater av Putins egen avling. . . . Det var en direkte utfordring mot Putins autoritet. . . . Det kommer til syne virkelige sprekker i den.»

Resten kan læsers her: Prigozhins dårskap – steigan.no.

Del artiklen her: