SYSTEMKRITIKER ELLER EJ – RUST DIG TIL AT FÅ DIN BANKKONTO SPÆRRET

Coutts
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Med hjælp fra en følger har NewSpeek samlet en række links, der stiller skarpt på spærrede bankkonti, CBDC (Central Bank Digital Currency) og digital identitet.

Hovedbudskabet i dagens tekst:

’Globalisterne er fast besluttet på, med alle nødvendige midler, at nå to mål på kort sigt:
1. Tildeling af en sporbar digital identitet / QR-kode til ethvert menneske

 2. Udrulningen af en globalt anerkendt digital valuta’.

Det er så stærke kræfter, vi er oppe imod, så hvad kan lille-mig gøre?

Tre ting:

1. Brug kontanter helt konsekvent, hvor det er muligt.

2. Scan aldrig selv dine varer i supermarkeder eller andre forretninger, der giver ”tilbuddet”. Gå til kassen og betal med kontanter.

3. Udbred kendskabet til følgende platforme: ChaosNavigator, Snaphanen, Peer Brændgaards blog & NewSpeek, så flere kan vågne op.   

***

Nigel Farage

  Debank

***

CBDC The Debanking Dystopia

”Banker, der fjerner bankkunder for deres synspunkter, er også en advarsel om det totalitære regime, der vil blive indvarslet, hvis centralbankens digitale valutaer (“CBDC’er”) bliver den eneste form for “valuta” til køb og salg.

At fjerne denne grundlæggende juridiske rettighed fra borgerne, fjerne deres økonomiske frihed, simpelthen fordi de tilfældigvis har synspunkter, der er umoderne blandt eliteklassen, er noget, du ville forvente at finde i det kommunistiske Kina – ikke det moderne Storbritannien.”

Banker annullerer også konti efter behag i Amerika

Den 13. juli meddelte JP Morgan Chase Bank Dr. Joseph Mercola, at de lukker alle hans forretningskonti sammen med de personlige konti for hans administrerende direktør, CFO og deres respektive ægtefæller og børn.

“Sådan ser det nye sociale kreditsystem ud, og hvad enhver sjæl på planeten kan forvente af centralbankens digitale valutaer (CBDC’er), der rulles ud. Gå imod dagens fremherskende fortælling, og dit økonomiske liv vil blive slettet,” skrev Dr. Mercola.

“Når alt er digitaliseret, kontanter udryddet og det sociale kreditsystem fuldstændig integreret og automatiseret, kan denne form for gengældelsesaktioner for forkert tænkning være en dødsdom for nogle mennesker.””

”Den enorme magt, som en CBDC ville placere i hænderne på en nationalstat eller dens centralbank, peger i retning af et hidtil uset niveau af finansiel overvågning, censur og potentielt de-banking banken, når det kan tjene visse politiske mål. Det er således næppe en overdrivelse at sige, at vi står ved en korsvej for civilisationen.”   (PC-oversættelse)

***

Leo Hohmann

DigitalID

NWO Control Grid starts with the Connectivity of Everything: Will you hand over the keys to your life? – LeoHohmann.com  

“So let’s address the real reason you’re being told to go electric.

Ting, der drives af elektricitet, er afhængige af elnettet, som er afhængigt af et relativt lille antal statsafhængige forsyningsselskaber.

Og hvis du læser disse forsyningsselskabers hjemmesider, vil du se, hvor ivrige de er efter at prale af deres engagement i “bæredygtighed”, “vedvarende energi”, “netto nul kulstofemissioner” osv. Dette er sproget i FN’s Agenda 2030 og dens 17 mål for bæredygtig udvikling for at transformere verden gennem en “digital nulstilling” og “fjerde industrielle revolution.”

”Dette er ikke konspirationsteori. Det hele er ude i det fri i open source-dokumenter på World Economic Forum, FN og andre steder. Tjek World Economic Forums hvidbog fra januar 2020 Reimagining Digital Identity: A Strategic Imperative.”

”Som jeg har gentaget igen og igen i to år eller mere, er globalisterne fast besluttet på, med alle nødvendige midler, at nå to mål på kort sigt: tildeling af en sporbar digital identitet / QR-kode til ethvert menneske efterfulgt af udrulningen af en globalt anerkendt digital valuta.

De vil gøre alt, hvad der kræves for at nå disse to mål om globalt digitalt ID for alle mennesker og globale digitale penge, for uden dem vil det være umuligt at nå deres overordnede mål om et ægte teknokratisk diktatur i én verden.”

”Se det korte klip (nedenfor) fra en nylig paneldiskussion med den meget kyndige, tidligere bankinsider Catherine Austin Fitts…………… ”         

(PC-oversættelse)

***

Tyler Durden

CBDC

They Want To Implement A Global System Of Digital Identification “For All” That Would Be Connected To Our Bank Accounts | ZeroHedge    25. Juni 2023  

(10) Michael Kastis – Jeg har længe advaret mod de kommende Central… | Facebook

”Om tre måneder vil Den Europæiske Union “mandere”, at alle medlemslande tilbyder en “digital identitetspung” til hver enkelt af deres borgere og virksomheder…

Den Europæiske Union vil påbyde digital identitet under eIDAS 2.0, som træder i kraft i september 2023 og sikrer, at alle medlemsstater tilbyder en digital identitetspung (DIW) til borgere og virksomheder.

Ifølge Europa-Kommissionen bør “mindst 80 % af borgerne være i stand til at bruge en digital ID-løsning til at få adgang til vigtige offentlige tjenester inden 2030.”

I første omgang vil enkeltpersoners og virksomheders deltagelse i EU-systemet være frivillig. Men i løbet af de seneste år har vi set, hvor hurtigt “frivillige” foranstaltninger kan blive “obligatoriske”. Når jeg siger, at vi lever i en af ​​de mest kritiske tider i hele menneskehedens historie, spøger jeg ikke.

Der er en grund til, at Storbritannien, EU og USA alle gør sig klar til at udrulle CBDC’er. Og der er en grund til, at “digital identifikation” pludselig er blevet så varmt et emne. De ønsker virkelig at bygge et digitalt fængsel for os alle, og hvis du planlægger at gøre indsigelse, er tiden til at gøre det nu.”                       

***

NoPrivacy

Del artiklen her: