MAGTENS EGNE PLATFORME POPULARISER IKKE FARLIGE DISSIDENTER

MagtensPlatforme
Del artiklen her:

Af ChaosNavigator 

[Klummer og artikler på NewSpeek er udelukkende udtryk for skribentens mening]

Alt der promoveres/tillades med enorme visningstal på mainstream medier eller f.eks. YouTube, er ikke virkeligt farligt for magteliten.

At Sound of Freedom f.eks. bliver vist i den amerikanske kongres, er snarere endnu et tegn på, at den er komplet og aldeles ufarlig for magteliten.

De farlige informationer bliver ikke promoverede på magtens egne platforme, da de slettes eller censureres, ofte også før man når at poste det (har ofte set videoer som ikke kan uploades til YouTube overhovedet, da de blokeres før de når igennem). Dette er alle dissidenters og dataspecialisters almene konsistente og historiske benhårde erfaring igen og igen…ad infinitum. Det ligger sådan set i magtens og sagens egen logiske natur a priori.

Fra min film (upubliceret) og tidligere skrifter:

Fra 2018: Trump – i modsætning til Ron Paul – som blev censureret, fik gratis og ENORM mediedækning: Den negative mediedækning var netop styrkelsen af Trumps ‘outsider’-status. Mange millioner vidste, at massemedierne er købt og solgt, og siden massemedierne angreb og latterliggjorde Trump, og promoverede Clinton (som de også var bevidste om, var elitens hore) fejlsluttede de, at Trump må være the real deal (kombineret med de rigtige talking points).
Et simpelt trick i omvendt psykologi opført på en gigantisk skala, hvilket fik mange vælgere til at strømme til Trump. Det amerikanske folk havde ikke et reelt valg mellem kolera og pest i dette idiotiske og orkestrerede binære bull shit skema – the house takes it all.

Det samme med Qanon, hvor alle verdens aviser i august 2018 bragte historien om Qanon i en MASSIV GLOBAL tæt koordineret massemedie-operation.

“Farlige” figurer som får lov til at vokse sig store på systemets egne platforme (Alex Jones f.eks. med Genesis, Carlson på Fox, m.fl.) er ikke the real deal. De er kontrolleret eller manipuleret af etablissementet. Et ondt træ i helvede kan ikke bære god frugt. Det er phoney-baloney.

Eksempel: Da Milo Yiannopoulos (klam superzionist som legede dissident) kom til Australien på en foredragsturné, var billetsalget magert. Australske medier gav ham taletid og negativ PR. Promotion med omvendt fortegn. Dette resulterede i, at hans billetsalg på den landsdækkende turné eksploderede. PROMOVERING! Etablissementet promoverede ham, selvom det for den uvidende tilskuers øjne så ud som om, at de kritiserede ham. Hvis han var farlig, var han blevet fortiet (medmindre han havde omgået censuren først ad andre veje). Det samme med filmen Sound of Freedom, som er verdens hurtigst-voksende ‘uafhængige film’ (via astroturfing i kombination med massemediernes super hype med omvendt fortegn).

Andet eksempel – her ifølge Edward.G. Griffin: Da USA’s centralbank blev født, The FED, turnerede bankmænd rundt og talte IMOD the centralbankerne. Jens Jensen sagde til Mor: VIDEO “Se Mor, bankerne er imod the FED, derfor må the FED være en god ting”

Hvis man ikke lærer dette binære mindfuck Del og Hersk scheme, som nærmest mønstergenkendelse, kan man ikke ekstrahere sig selv fra PSYOPS og mind control.

Som med logikken, at man blot finder ud af, hvem man HAR lov til at kritisere rigeligt uden censur med millioner af visningstal – ergo: Det kan ikke være dine virkeligt betydelige herskere, ej heller virkeligt farlig information, da censur er erfaringen.

Dette er igen den omvendte negation af det kontroversielle ordsprog: For at lære, hvem der bestemmer over dig, skal du blot finde ud af, hvem du IKKE må kritisere.

Ligeledes er følgende en meget simpel logik, som formelt syllogistisk ser sådan ud – eksempel:

Erfaringen: Farlig information bliver ikke tilladt eller promoveret af magtens egne platforme med enorme visningstal.

Påstand:

1. Tucker Carlson er farlig for magten

2. Han promoveres eller synliggøres massivt (mest sete TV-show i USA’s historie på Rotshchild=Murdoch-Fox News platform)
_____________

Konklusion: Carlson er ikke virkeligt farlig for magteliten

(Tværtimod, og også hans biografi og handlinger viser det)

De aktivister, som censureres massivt – som aldrig når enorme tal med information via magtens EGNE platforme – er de farlige!

Kort eksempel: Denne mesterlige analytiker, Johnny Gat AKA Vigilante Intelligence er et eksempel ud af talløse – information som er slettet fra mange platforme, inkl. hans konti på BitChute og Patreon, etc: https://odysee.com/@wonderingwhatif:b/Trump’s-Pedophiles–Part-1-:9

Johhny Gat er excessivt sjælden, meget dygtig, og har fået slettet sine konti alle steder, Patreon, BitChute, etc…selvom andre har lavet arkiver af ham flere steder: https://odysee.com/@The-Johnny-Gat-Archive:5/Putin_Bibi_Bolsheviks2:f

Blot ét eksempel ud af talløse…mens Tucker (en selverklæret communitarian) er verdenshistoriens MEST sete nyhedshow (Fox News)…..nothing suspicious to see at all, move on….

Af samme grund er det f.eks. blevet analyseret mange gange over årene, hvordan Joe Rogan (anbefaler Sound of Freedom), Tucker Carlson (det kommer nok snart), Alex Jones (anbefaler Sound of Freedom) og Russell Brand (anbefaler Sound of Freedom) IKKE er farlige for magten, men PROMOVERES med millioner af hits af magtuhyrerne på platforme med omvendt fortegn som ‘dissidenter’ (ligesom Trump), og den censur eller chikane de måtte opleve er ikke-eksisterende eller insignifikant.

De mindre kendte aktivister bliver ikke i årevis promoveret på zionistiske platforme med millioner af hits (selv i vores insignifikante nordiske mini-land slettes videoer af f.eks. doktor Claus Hancke, Thomas Soltau, mig selv m.fl. så snart visningstallet på YouTube nærmer sig 30.000 eller 50.000. Eller de fjernes inden for minutter fra upload-tidspunktet (som jeg selv har oplevet flere gange). Eller det kan slet ikke uploades).

Disse mindre kendte internationale aktivister spreder den information – som de populære falske eller harmløse aktivister ikke taler om, inklusive information som eksponerer de falske.

Alle som promoveres eller synliggøres af YouTube, Facebook, Google, TV, Netflix, etc.) med store tal, er ikke virkeligt farlig information. Det ser sådan ud på overfladen i kritik af magten, men det en del af det forsætlige ærkeklassiske limited hangout* spil.

*En variant af perception management og kontrolleret opposition betegnes som ’Limited Hangout’ – en begrænset læk eller delvis hangout er ifølge den tidligere specialassistent til vicegeneraldirektøren for CIA, Victor Marchetti,  spion-terminologi for et favorabelt ofte brugt trick af efterretningstjenester.
Når sløret af hemmeligholdelse ER afdækket i offentligheden, og de ikke længere kan opretholde en falsk cover historie for at misinformere offentligheden, tyr de til indrømmelse – undertiden endda frivilligt – af noget af sandheden, mens de stadig er i stand til at tilbageholde nøglebegivenheder, og de virkeligt skadelige fakta i sagen. Men offentligheden er som regel så fascineret af de nye oplysninger, at de vigtigste informationer ikke yderligere efterforskes. – Limited Hangout, Wikispooks (encyklopædi, formidabelt website som ofte er under angreb)

Ved godt jeg gentager mig selv, men det er åbenbart nødvendigt: Virkelig farlig information forties, slettes massivt, ofte lynhurtigt inden for minutter, og/eller afkobles eller reduceres fra magtelitens søgemaskiners søgeresultater. Sådan har det været længe (se f.eks. en pitstop analyse her ang. websites i en ‘mildere’ form fra 2017).

Der er masser af farlig information, som forbigår censuren, men det sker bare ikke på YouTube eller magtens andre platforme med enorme visningstal. NB! Nogle dissidenters kanaler får lov til at leve i små ubetydelige visningstal, og en del af er meget svære at finde.

Jeg ser f.eks dette mønster med på BitChute også, hvor dissidenters konti slettes, og bestemt information ikke kan tilgås fra IP-adresser i USA eller Europa, etc. Dog kan man fra andre lande med VPN tilgå de videoer, som ikke kan ses fra Danmark.

BitChute, der paraderer som frihedsplatform, er heller ikke fri, men sandsynligvis også fungerende som en kontrolleret honeypot, for at lokke folk over på en “fri” platform, det samme med Telegram. Jovist, man er friere, men KUN hvis man ikke når ud til for mange mennesker, etc. Mange Bitchute videoer prætenderer desuden ikke at virke pga. ‘fejlfunktionalitet’, et ‘plausibelt’ alibi som i virkeligheden er ghostbanning censur.

Mange folk vil ikke høre om anomalier vedr. Sound of Freedom f.eks., hvor der er konstant, konsistent og uophørligt – uden undtagelse – ignoreren af argumenter i en uhyggelig grad (nærmest invincible fallacy – punkt for punkt for punkt. Eller komiske Ali-rationaliseringer. [1]

Det er det samme mønster som vi så hos mange Trumpister i 2016-2020, når vi påpegede, at Trump og Qanon er en del af The Deep State. Trump er totalt indfiltret med elitære pædofile og de zionistiske mafiaer i en ekstrem grad.

Det samme sker igen, hvor mennesker rationaliserer deres egen ønsketænkning:

Rationaliserer

SE OGSÅ:

Hvordan imperiet gør sine fjender til venner via kognitiv infiltration

ChaosNavigator

15. jul.

HD

‘Operation Trust var en bolsjevikisk kontraefterretningsoperation, der blev kørt fra 1921 til 1926 med det formål at neutralisere oppositionen ved at skabe det falske indtryk, at en magtfuld gruppe militære ledere havde organiseret sig for at stoppe kommunisternes magtovertagelse……Q-Anon fik Trump-tilhængere, der havde ret til at være vrede over vor…

Read full story

Jesus Caviezel: Trump er den nye Moses som vil jage sextraffickers

ChaosNavigator

25. jul.

Trump

‘We have to do a lot more. We got to start with Donald Trump. He’s got to be in there because he’s going to go after the traffickers’ – Jim Caviezel, Fox News Don’t Trust The Plan of Trump Moses and Jesus Caviezel. Mit favoritcitat ud af alle udtalelser som Bezmenov har sagt:

Read full story

Sound of Freedom er endnu en PSYOP

ChaosNavigator

11. jul.

Cognitive

‘Nu indrømmes det åbent, at regeringer og militær rundt omkring i verden, er arbejdsgivere for hære af tastatur-krigere til at sprede propaganda og sabotere deres online-opposition. Deres mål? At forme den offentlige diskurs omkring globale hændelser på en måde, der er gunstig for deres stående militære og geopolitiske mål. Deres metode? Våbengørelsen a…

Read full story

[1] The invincible ignorance fallacy, also known as argument by pigheadedness, is a deductive fallacy of circularity where the person in question simply refuses to believe the argument, ignoring any evidence given.’

Vi ser dette hos mange, selv meget intelligente folk, en dygtig advokat i KBH, som godt kunne se anomalier i 9/11, men alligevel nægter at tro på evidensen, det samme med en anden jurist som jeg tog med til et 9/11-foredrag. En overlæge som nægter at se noget underligt i ændringen af pandemidefinitionen, etc. – og vi ser det med Trump-tilhængere, som nægter, at se hans ekstreme mafiøse baggrund og pædofile bagland.
Det er en pligt at pointere igen – gentagelser forekommer:

At der er dygtige kristne ‘konspirationsteoretikere’ er velkendt (og pastor Chuck Baldwin eller Rick Wiles/Trunews er blandt de bedre) – og der er kristne suicidale nyttige zionist-idioter i Mormon- og Bibelbæltet (som ultra-zionisten Glenn Beck og Kenneth Copeland f.eks.) + bibelske rapture Qanon tosser, er også velkendt. Det diskvalificerer ikke ‘konspirationsteori’, at der er kristne som fremfører det. Man skal kigge på den enkelte teori og person case-to-case, såsom Jim Caviezel og Tim Ballard, der er meget kristne (angiveligt).

At historien om chippen var løgn (at Ballard ønsker at chippe børn), var øjeblikkeligt indlysende. Et trick i simpel omvendt psykologi.

At Luke Rudkowski, som er varm fortaler for filmen, er ingen anbefaling. Luke er selektiv, mildest talt, og ikke på spydspidsen, og dette har været indlysende for mange i mange år blandt amerikanske sandhedsbevægelser (https://odysee.com/@The-Johnny-Gat-Archive:5/LUKE_RUDKOWSKI_EXPOSED_WEARESELLOUTS_Johnny_Gat_archives-GBoapDUZOJc:e – det er en gigantisk udeladelse, konsistent gennem mange år, som er skamferende i det ekstreme)

Massemedierne promoverede Sound of Freedom – dvs. gjorde den kendt – i en ligeså tæt-koordineret global massiv medie operation, som Qanon-operationen også blev det i august 2018, hvilket mange veteraner øjeblikkeligt indså. Igen: Det samme med Qanon, hvor alle verdens aviser i august 2018 bragte historien om Qanon i en MASSIV GLOBAL tæt koordineret massemedie-operation.

Vi ser indoktrineret bias hos mange, selv meget intelligente folk, en dygtig advokat i KBH, som godt kunne se anomalier i 9/11, men alligevel nægter at tro på evidensen, det samme med en anden jurist som jeg tog med til et 9/11-foredrag. En overlæge som nægter at se noget underligt i ændringen af pandemidefinitionen, etc. – og vi ser det med Trump-tilhængere, som nægter, at se hans ekstreme mafiøse baggrund og pædofile bagland.

Det anses f.eks. som tilfældighedsteoretisk associativt eller totalt betydningsløst irrelevant, at:

* Trump promoverer Sound of Freedom i en stort anlagt screening med medie hype.
* at Trump i virkeligheden er absolut og totalt indfiltret med toppædofile hele sit liv
* at Jim Caviezel samtidigt promoverer Trump på Fox News som børnenes beskytter, som vil ‘jage traffickers’ og at Trump ifl. Caviezel er den ‘nye Moses’
* at Tim Ballard lyver om filmen BIG time ifl. detektiver på sporet af Ballard gennem 10 år
* at New York Times-ejeren, den andenrigeste mand i verden, Carlos Slim, finansierer filmen (ifl. Ballard selv).
* at Carlos Slim explicit er Clinton- og Rothschild-connected BIG time (milliondollar donor til Clintons og Bill Gates). NB! Det bekræfter blot forbindelsen mellem Trump og Clinton, at Clinton-støtten, Slim, finansierer filmen, mens Trump promoverer den BIIIIIIIG time.
* at filmen ‘omgår censuren’ som den mest hypervirale ‘uafhængige film’ i historien, men er i virkeligheden astroturfing med ofte mere eller mindre tomme biografsale
* at alle verdens medier omtaler filmen BIG time
* at Sound of Freedom ikke afkobles Google’s søgeresultater – tværtimod
* at Glenn Beck (ærkezionist og partner med Benjamin Netanyahu) er altafgørende for skabelsen Tim Ballards organisation, OUR.
* at det er velkendt, at +95% amerikanske zombie-cinema-addicts ikke vil se den slags film – de vil se sædvanligt Hollywood hardcore junk, men alligevel slår filmen alle rekorder for første gang i verdenshistorien, right…
* at filmen giver en uvidende offentlighed indtrykket af, at ansvaret for pædofili synes at ligge hos brune lavtrangerende mexicanere og sydamerikanere (ifl. ‘konspirationsteoretikere’ som har set filmen) – og at den intet siger som vi ikke ved i forvejen (derfor Qanons er skuffede)
* at Caviezel dramatisk gentager Qanon memer på pressekonferencer og interviews; The Storm, adrenokrom, etc. – og Qanon er pressens påskud for at angribe filmen (og gøre den kendt), etc. ad infinitum.

Nothing to see….at all…..never ever follow the money and characters, move along….zzz

Mange nyopvågnede kvinder synes også, at Caviezel og Ballard jo har flotte øjne og ansigter, begge taler jo passioneret inderligt om Sound of Freedom, religiøst andægtigt, Caviezel er jo Jesus i Passion of Christ, etc. – de kan derfor på ingen måde være bedragere. Det kan ikke være andet end sandt. Well, den ene er en skuespiller som spreder Qanon memer, den anden; en patologisk bedrager.

You talk like an angel (studios),
walk like an angel….
but I found out,
you’re the devil in disquise’

Selv Amazing Polly (som jeg aldrig har fulgt) har intet godt at sige om Sound of Freedom, tværtimod.

NB! PSYOPS og kognitiv infiltration af sandhedsbevægelsens mærkesager virker. Kognitivt konsonante honey pots virker. Hope porn og Deep State designet dumhed virker. Ligesom Qanon-operationen….successen som fortsætter i ny modificeret version 2.0. med Trump som ‘de pædofiles undergang’, the new dope hope…again, suk.

Sound of Freedom er en INDLYSENDE gigantisk mainstream mindfuck for næsten alle hardcore veteraner. Det er en INDLYSENDE PSYOP operation…. men nej, ikke for de salige i hope porn troen. Der er i stedet dumstædig dumstolt doubledown (jeg krymper mig autentisk smertefuldt på deres vegne, og det sætter også mit pis i kog fra tid til anden). Det er lettere at blive bedraget end at indse, at man er blevet bedraget, som bekendt.

For dem er disse bullet points ‘tilfældighedsteori’, utroværdige ‘konspirationsteorier’ blandt ‘konspirationsteoretikere’, dvs. ‘utroværdige’ blandt de kognitivt indfiltrerede kuppede ‘kættere’ [de primært nyopvågnede nyttige idioter, som ikke kan se, at de er kuppet ved det samme mønster af kognitiv infiltration som Qanon f.eks.]

I deres øjne, er de som tvivler på Sound of Freedom, de nye kættere (helt omvendt, da flertallet blandt de oprindelige sandhedsbevægelser, ikke køber Sound of Freedom). DETTE er inversionen, dette er den meget velkendte forsætlige COINTELPRO 2.0 splittelse, polarisering og Divide and Conquer. Som jeg har sagt siden 2017: Jeg vil intet have med det at gøre, og det skader åbenlyst sandhedsbevægelserne.

VI SER MED SOUND OF FREEDOM NØJAGTIGT DET SAMME PSYOP OG HOPE PORN HYPNOSE MØNSTER SOM UNDER TRUMPISMEN og QANON ONANISMEN 2017-2020.

Det er forståeligt, at man kan blive frustreret over manges hope porn hypnose, da det er intet mindre end særdeles destruktivt for de originale sandhedsbevægelser. Jeg har indgående i +500 A4 siders analyser skrevet om Qanon f.eks. Her med grovfilens udtryk dengang:

’Der er nu legioner af Frankensteins Deep State-designede dissidenter, som har set dagens lys – sandhed iblandet Deep State-designede løgne og fake rabbit holes. Smittede med den Cass Sunstein’ske psyko-memetiske skyggevirus (kognitiv infiltration via 4. generations krigsførelse), er resultatet nu horder af nye ‘konspirationsteoretikere’ som tror, at de bekæmper The Deep State ved at sutte på den store Trump-Q-onanismes PSYOP tissemand hver eneste dag.

Qanon

Forsætlig analfabetiserende Q simulacra story telling = limited hangout, distraktioner og false awakening. Mainstream Deep State fabrikreret konspirationsteori for ‘Far til Fire’ på familie-niveau for middelklassen. Spoonfed Deep State PSYOPS. Popcorn, paralyse og passivitet. Jeg brækker mig.

Fake Awakening limited hangouts injiceret med imperiets kognitive skyggevirus. En ekkokammereffekt af Fata Morganaer som pendant til Deep State og Flat Earth PSYOPS Q-anon onanister og Trumpisme er blevet geopolitikkens svar på geologiens Flat Earther’ere. Hæslig Walmart Konspirationsteori forklædt som Deep Politics for masserne. Designet Deep State præ-fabrikeret konspirationsteori for lamestream, nu hvor konspirationsteori er blevet mainstream i tidsånden.

Som Kong Theoden i Ringenes Herre – som et analogisk billede – kan dette illustreres ved, hvordan mainstream-menneskers ansigter er blevet snasket til af mediernes sort-magiske kognitive spindelvæv – OG på samme måde er Deep State imperiets værste fjender (‘konspirationsteoretikerne’) blevet kognitivt smittede med sort snask, som har omsvøbt deres kuppede hjerner, uden at de ved det – dette pga. den Deep State-designede klamme kognitive skyggevirus (4. generations krigsførelse mod dissidenterne via kognitiv infiltration).

Theoden

 Kong Theoden fjernstyret af Saruman og Wormtongue – en tænkt analogi på konspirationsteoretikere kuppet af Deep State og Qanon, m.fl.

Qanons portrættering af Trump er PSYOPS og resulterer i Trump-analfabetisme. Qanon disciple foretrækker nu at leve med Trumps og Qanons ORD, fatal Hopium Optimism, et behageligt bekvemmeligt glansbillede af (u)virkeligheden, som giver dødeligt falskt håb, fremfor den virkelighed, som er for grum at indse… for Trump og Q giver ‘håb’, zzzz…og således bliver en del dissidenter magtens nyttige idioter.’
september 30, 2018, Trumpisme & Qanon – Geopolitikens svar på Geologiens Flat Earth

Del artiklen her: