STORBRITANNIEN FORLADER EU 29. MARTS 2019 KL. 23:00

(Foto: Storbritaniens premierminister Theresa May vil ikke tolerere nogen form for forsøg på at standse brexit)
Del artiklen her:

Der er kommet dato på, hvornår Storbritannien forlader den Europæiske Union.

29. marts 2019 kl. 23:00. På dette tidspunkt forlader EU’s anden største økonomi unionen. Dermed bliver det med slut EU’s indflydelse på englændernes demokrati og med den fri bevægelighed for både de mange østarbejdere og migranter.

Årsagen til, at Storbritannien forlader EU kl. 23 og ikke ved midnat er juridisk, idet England er en time efter Bruxelles rent tidszonemæssigt.

“Vores ændringsforslag gør det klart, at Storbritanien forlader EU d. 29. marts 2019 kl. 23”, udtaler den engelske brexit-minister, David Davis.

Storbritanniens premierminister Theresa May udtaler til Daily Telegraph, at “Vi vil ikke tolerere forsøg fra nogen som helst på at blokere det engelske folks demokratiske ønske ved at forsinke eller stoppe brexit.”

En række Bruxelles-kritiske EU-lande forventes at følge brexit-processen nøje. Store dele af vælgerne i Europa ønsker nemlig også enten at udtræde af unionen eller, at medlemslandene som minimum får tilbageleveret en stor del af den demokratiske magt, Kommissionen har taget fra borgerne.

Del artiklen her: