STOP VERDEN, JEG VIL AF!

globe
Del artiklen her:

Af Ruth Bering. cand.psych.

Hr. Ole Christensen – medlem af (S) Europa-Parlamentet siden 2004, borgmester i Brovst 1998-2002, beriger af og til læserne af NORDJYSKE med beretninger om EU’s velsignelser og ikke mindst om “de forkerte og fuldstændigt vanvittige historier med EU i rollen som superskurk, der dukker op” (NS 14-08-2017).

Sagde De EU som superskurk? Så er her en sandfærdig, men ikke desto mindre bemærkelsesværdig oplevelse af, hvad der foregår i EU, hvis man vel at mærke ikke ukritisk sluger alt råt.

For et par måneder siden sendte jeg via gmail en amerikansk artikel til venner i udlandet, men den kom retur med besked om, at “den ikke kunne leveres”. Artiklen indeholdt nyheder om, hvad der sker i den islamiske verden, vel at mærke nyhedsstof, som ikke bringes i danske medier og naturligvis slet ikke i DR TV.

Det viser sig, at EU har indgået en aftale med google, facebook og twitter om, at man fjerner såkaldt “had-tale”. Hvad det er, bestemmer EU, og det er naturligvis nyt fra den islamiske verden, som kan indeholde kritik af islam. Det kaldes censur.

Spredt over verden sidder 10.000 mennesker, der som anonyme, digitale skygger i det skjulte bruger deres år på at kvalitetsteste Googles søgeresultater. De er sjældent direkte ansat af Google, men tilknyttet underleverandører som løsarbejdere med en helt særlig opgave (b.dk 20-08-2017).

Man forstår Ungarns og Polens utilfredshed med EU, som vil tvinge landene til at modtage et ukendt antal migranter. Kontrol, bureaukrati og centralisme har Østeuropa i frisk erindring fra en ikke fjern fortid.

Ser man på tilstrømningen af fremmede – i 2016 kom alene 680.000 nye asylansøgere til Tyskland – kan udtalelser af EU-lederne forekomme katastrofale, besynderlige og virkelighedsfjerne.

“Vi har behov for indvandring”, sagde EU’s udenrigschef Mogherini ifølge den britiske avis Express i en tale 08-02 2017 på det europæisk-amerikanske topmøde på Malta” og fortsatte: ”Lad mig gøre det helt klart fra begyndelsen. Europa vil ikke lukke dørene.”

Således mener Angela Merkel, at Europa er ansvarlig for modtagelsen af såkaldte flygtninge, og hun appellerer til de islamiske regeringer om hjælp til at overbevise folk om, at islam ikke har noget at gøre med terror (Breitbart 18-02-2017).

Ser man det! Islamiske regeringer skal hjælpe! Og islam har ikke noget med terror at gøre. Der er sandelig gang i fortrængnings-mekanismen hos de damer, som burde tage udgangspunkt i den konkrete virkelighed.

Eller er de blinde i EU for, hvordan Europa er ved at blive en slagmark? Åbenbart ikke. Samtidig med myrderierne i Barcelona udsendte Europa-Parlamentet en video, der fortæller, hvordan indvandrere kan inspirere os alle (YouTube: European Parliament: How refugees can inspire us all. offentliggjort 19-08-2017).

Men Merkel og Mogherini skal nok få deres lyst styret.

“Vi har stadig de største migrantstrømme i vente. Afrikas befolkning fordobles i løbet af de næste årtier. Egypten vil vokse til 100 millioner og Nigeria til 400 millioner mennesker. Med internet og mobiltelefoner kender alle til vores velstand og livsstil.”(Tysklands udviklingsminister Gerd Müller til Gatestone Institute 20-08-2017).

Stop verden, jeg vil af. Eller som Kasper Støvring skriver (Kristeligt Dagblad 18-08-2017): ”Vi ved, at mange jihadister frit har rejst gennem Europa, at mange i forvejen er kendt af efterretningstjenesten, og at mange har en kriminel baggrund. Men så er det, man må spørge: Hvorfor har vi ikke effektiv grænsebevogtning, hvorfor uddeler vi statsborgerskab til mistænkte islamister, og hvorfor udviser vi ikke kriminelle udlændinge?”

Del artiklen her: