HVAD SÅ, EUROPA?

quran
Del artiklen her:

Af Ruth Bering

Kan det være sandt, når man læser, at kansler Merkel og præsident Macron har lovet EU, at de ikke vil tolerere modstand mod, at Europa oversvømmes af muslimske migranter? (Spencer, Jihad Watch 13.5.18). Og er der så noget at sige til, at islam efterhånden også har sneget sig ind i alle afkroge af det danske samfund? Sådan efter salamimetoden i kommunerne, undervisningssektoren, medierne, domstolene m.v. Grænserne flyttes stille og roligt, og der gøres mere og mere plads til muslimske krav og ønsker, som danskerne tilpasser sig for at imødekomme muslimsk levevis. (Rossmann 24NYT 24.11. 2017.)

I Sverige indrømmer en muslimsk leder: ”Vi er udelukkende her for at udbrede islam” (Jihad Watch 11.5.18).

Særligt interessant for dem, der ikke kan få det til at stemme, er, at næsten ingen europæere ønsker mere indvandring, men at EU efter mange år ikke stopper den. Vore egne politikere vil end ikke sige højt, at EU-kommissionen modarbejder dem konsekvent. Kommissionen er i lommen på globalisterne, og de nationale politikere er i lommen på EU-kommissionen. Lige med undtagelse af Østeuropa. Og så kommer politikerne igen og igen med deres svinedyre ghettopakker, der skal foregive at løse problemer, der er skabt af dem selv og allerede er uløselige. (Snaphanen 5.5.18). Mens Radikale Venstre som sædvanlig tager sig af symptombehandling; sådan noget som, at nu skal man stoppe med at kalde ghettoer for ghettoer. (Ekstra Bladet 9.5.18).

Men i de østeuropæiske lande er man blevet klog af skade. Derfor afviser Ungarn at acceptere jihad-terrorisme som noget “vi skal lære at leve med”. Man ønsker ikke at være et migrantland og er imod alle europæiske beslutninger, der skal fremme migration fra Afrika. (Jihad Watch 6.12. 2017).

Vil De have et realistisk indblik i Europas situation, så lyt til den ungarske premierminister Viktor Orban: 

“Mørke skyer ligger over hele Europa på grund af indvandringen. Nationer vil ophøre med at eksistere. Vesten vil falde, mens Europa end ikke opdager, det bliver løbet over ende (Snaphanen 19.2.18). 

Men det er ikke gået op for ret mange danske politikere. Islam har jo ikke noget at gøre med terror eller den uro, der hersker i Europa. I hvert fald ikke, hvis det står til EU-kommissionens formand Jean-Claude Juncker, hvor hvem nationalisme er gift. (El Pais 20.11. 2017). Eller kansler Merkel, der kækt mener, at Europa nødvendigvis må tage flere migranter, så hun bønfaldt islamiske regeringer om hjælp til at overbevise folk om, at islam ikke er årsag til terror. Tror nogen på det? Og som om det ikke er nok, vil 200 dømte jihadister i Europa blive løsladt inden for de næste to år. (Jihad Watch 10.5.18) Man anslår, at den muslimske befolkning i Europa i 2030 vil udgøre 44 millioner. (Yeni Safak, World 12.5.18).

Men i Danmark fortsætter man med Sisyfos-ghetto-arbejdet: “Hvis de (politikerne) havde taget et kursus i islam, ville de vide, at den bedste fremgangsmåde er at holde muslimerne samlet, hvor de er. Men da de ikke aner, hvad islam går ud på, mener de, at løsningen består i at udflytte Nørrebro, Nordvest-kvarteret, Vollsmose m.v. til f.eks. Ærø, Nørre Nebel eller Skagen. Her vil udsatte muslimske medborgere indgå i et varmt lokalt fællesskab og holde op med at tæske løs på vantro. Politikernes egentlige plan hører vi intet til. Det er den, der går ud på at udskifte og udtynde det danske folk, som i den grad har skuffet dem.” (Lars Hedegaard, Facebook 9.5.18).

Men finansminister Kristian Jensen er ikke mere skuffet, end at han udtaler: “Hvis befolkningen ønsker at udskifte en kultur med en anden (læs: muslimsk), så er det ikke en politisk opgave at bremse befolkningen. Vi kan ikke tillade os at stoppe borgernes frihed til at ændre vaner for at holde dem fast i et levende museumsliv. Og hvis muslimske piger ønsker at gå med tørklæde, skal det være tilladt….” (24NYT 24.11. 2017). 

Ja, det sagde en dansk minister. Men der er vel næsten ingen i den danske befolkning, der ønsker at konvertere til islam?

Er der styr på ret meget andet end at smide om sig med milliarder til ingen nytte? Men “gavmilde” er politikerne. For når muslimer samler ind til at bygge moskeer og ansætte imamer, kan de tilbyde bidragyderne, at de kan trække gavebeløbet fra i skat.

Man har nemlig besluttet, at sådan skal det være. Over skatten skal vi allesammen tvinges til indirekte at finansiere udbredelsen af sharia i Danmark. (Vermund Nye B 14.05.2018)

Er det ikke mageløst? Eller – hvad mener De?

Trykt i Nordjyske den 28. maj 2018.

Del artiklen her: