STØT BORGERFORSLAGET OM NEJ TIL VACCINEPAS

NejTilVaccinepas
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard & Peter Jørgensen. 

For øjeblikket bliver der samlet underskrifter ind til et borgerforslag om vaccinepas: 

Forslag til lov der forbyder krav om vaccinepas/vaccinestatus indenfor Danmarks grænser.

NewSpeek vil opfordre dig til at skrive under på forslaget samt udbrede kendskabet til underskriftsindsamlingen i din omgangskreds. 

Nedenfor følger først begrundelsen for vores aktivisme og derpå forslagsstillernes motivering. 

***

I skrivende stund (16.02.21 – kl. 9.31) har kun 28.339 skrevet under, til trods for at indsamlingen har fundet sted siden d. 14. december – og burde have fået mindst en million underskrifter.  

Faste følgere af NewSpeek vil vide, at vi igennem det seneste år har forsøgt at formidle de mange alternative fremstillinger/analyser af de (globale) statslige myndigheders ”fortælling” om Covid-19.  

Anførselstegnene skyldes, at stadig flere informationer og tal modbeviser, at Covid19 er den farlige sygdom, den hævdes at være. En række af de informationer har været bragt i artikler, kommentarer og videoer på NewSpeek, og evt. nye følgere kan søge på fx ’vaccine’, ’Bill Gates’, ’James Corbett’ og ’Great Reset’ for at få kortlagt landskabet. 

Desværre når ganske få af disse informationer frem til de statskontrollerede medier med DR og TV2 i spidsen. Det er ingen overdrivelse at konstatere, at DR i dag fungerer som mikrofonholder for regeringen, og at tvangslicensen bliver brugt til Corona-skrækkampagner i døgndrift. 

Det er IKKE kun ringe journalisters skyld – der sidder en DR-ledelse, der netop er blevet belønnet for at rette ind i forhold til de statslige myndigheder. De varslede besparelser er blevet trukket tilbage, og man bider ikke den hånd, der fodrer. Aldrig har D(D)R været en mere passende etikette på mastodonten. Propaganda og hjernevask er de korrekte ord at bringe i anvendelse.

På baggrund af indoktrineringen forstår NewSpeek godt, at flere virksomheder vil have indført vaccinepas – i det håb at de kan undgå fallit. Men vaccinepasset svarer til at tisse i bukserne for at holde varmen og vil på både kort og lang sigt få katastrofale konsekvenser for borgernes frihedsrettigheder. 

Motiveringen for borgerforslaget følger her:

Lige nu er der flere danske virksomheder som ønsker at indføre vaccinepas. Det er dybt problematisk da det kan komme til at virke som indirekte tvang. 

Det er bekymrende at arrangører, spillesteder, skoler, institutioner, foreninger, arbejdsgivere med flere ønsker at kræve et godkendt vaccinepas.

Det vil uden tvivl have den effekt at de som ikke ønsker at modtage vacciner bliver dårligere stillet i samfundet. 

Vaccinering bør være et personligt valg og bør ikke give ekstra fordele i samfundet. 

Derfor skal det forbydes ved lov at stille krav om vaccinestatus, for alle danske virksomheder, private og offentlige, således at man ikke er ringere stillet hvis man ikke ønsker at lade sig vaccinere. 

Vi har i forvejen en lov imod forskelsbehandling, vaccinestatus bør derfor kunne høre ind under denne lov.

Hvis man vil stille krav om vaccinestatus er det potentielt i strid med 8 af FN’s erklæringer om menneskerettigheder:

Alle mennesker er født frie og lige, vi skal behandles lige og med samme værdighed. 

Alle har ret menneskerettigheder uden forskelsbehandling. Uanset hvem du er hvor du er født, hvilket køn du har, og hvordan du ser ud, har du de samme rettigheder.

Alle har ret til at blive anerkendt som en borger med rettigheder og pligter. 

Alle har ret til at arbejde.

Alle har ret til at gå i skole.

Alle har ret til at deltage i kulturlivet. 

Ingen må ødelægge eller tage dine rettigheder og friheder fra dig.

Forslag stillet af:

Kontaktoplysninger:

Chelina HansenKøge

E-mail: chelinahansen@gmail.comTlf.nr.: 50468632

Medstillere:

Kontaktoplysninger:

Bettina HansenHerning

E-mail: luggi@live.dk

Peter Bøgebjerg KristiansenKøge

E-mail: peterbkristiansen@live.com

Niels-Henrik HansenHerning

E-mail: nhhansen@hotmail.dkTlf.nr.: 50474023

Mia Hedengran AndersenHolbæk

E-mail: Miahandersen87@gmail.comTlf.nr.: 29295016

Støt

Følg forslag

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
  • Print

Blanket til støttere

Borgere uden NemID kan i stedet benytte en papirblanket til at støtte et borgerforslag. Hent blanketten ved at klikke på “Download blanket” [Du er nødt til at gå ind på hjemmesiden og downloade blanketten herfra]. Blanketten udfyldes og indsendes til Folketinget.

Del artiklen her: