DEN POLITISK MOTIVEREDE CENSUR OG FORFØLGELSE

Censored
Del artiklen her:

Af Flemming Nielsen. 

Adskillige islamkritikere er blevet både retsforfulgt og straffet for deres kritik af islam. Det gælder både menigmand, bloggere, samfundsdebattører, journalister, politikere og folketingspolitikere.

Ingen går ram forbi, når statsmagten folder sig ud – heller ikke jeg. Jeg blev trukket igennem et opslidende næsten 2½ års langt retsforløb med to retssager fordi jeg havde kritiseret islam – et retsforløb der endte med at jeg blev pure frifundet i Østre Landsret.

Man skal straffes selvom man er uskyldig

Og således fik statsmagten straffet mig med at forpeste min tilværelse i mere end 2 år, og det er også meningen med det. Man skal straffes selvom man er uskyldig.

Inger Støjberg – der efter min mening også er udsat for politisk forfølgelse – gennemlever lige nu et helvede. Det gør enhver, der har en alvorlig anklage hængende over hovedet. Selv hvis hun bliver frikendt – hvilket hun antagelig gør – så har hun stadig gennemlevet dette helvede. Det kan ingen kompensere hende for.

Her er tre nylige sager som – set med mine øjne – er politisk motiveret forfølgelse.

Steen Raaschou skriver for netmediet Snaphanen. Steen Raaschou skal nu i retten i forbindelse med delingen af den video der er blevet omdelt på nettet af de to piger der blev myrdet i Marocco. Steen Raaschou er tiltalt efter straffelovens Straffelovens §264d, stk. 2, der har en strafferamme på op til 3 års fængsel.

Steen Raaschou har ikke selv delt videoen, men har linket til en webside hvor der er et link til videoen.

Politiets anholdelse af den fredelige samfundsborger, Steen Raaschou, foregik fuldstændigt vildt overdrevet. Han blev anholdt på nogenlunde samme måde, som når politiet anholder en dødsensfarlig bevæbnet terrorist.

Det grusomme mord på de to piger, fra henholdsvis Danmark og Norge, skete i Marokko i december måned 2018.

Lars Løkke rejste til Marokko og solgte ud
I samme måned og i samme år rejste Lars Løkke til Marokko hvor han solgte vores ret til at være herre i eget hus ved at tiltræde Marrakesh-aftalen – en ret egenrådig handling, der ikke tilnærmelsesvis var blevet tilfredsstillende debatteret i Folketinget.

Nu har vi så fået en anden statsminister der også regerer særdeles egenrådigt.

Kim Møller har i mange år drevet den politiske blog, Uriasposten. Kim Møller skal nu i retten for at have delt et billede af et terroroffer i Nice. Tiltalen mod Kim Møller er efter en paragraf, der kan give fra seks måneders til tre års fængsel.

Nu går myndighederne efter freelance journalisten Uwe Max Jensen.

Citat: ”Uwe Max Jensen står anklaget for at have vist et billede af den franske skolelærer Samuel Patys afhuggede hoved, som morderen, Aboulakh Anzorov, selv havde publiceret. Her er der altså tale om en ugerning i Frankrig, som man ikke må vise i Danmark,” skriver Lars Hedegaard på facebook

Godhedsindustrien bringer også billeder af ofre

Godhedsindustrien og venstrefløjen bringer også billeder af ofre. Her er der typisk tale om billeder til deres følelsespornografiske skriverier, der skal virke fremmende på motivationen for, at vi skal være positive over for masseindvandringen og overfor, at alle og enhver naturligvis skal være velkommen her i den vestlige verden – ellers er vi nemlig nogle rigtig skidte mennesker.

Godhedsindustriens mest kendte masseomdelte billede er billedet af den kun 3-årige syriske dreng, Aylan Kurdi, der ligger druknet og livløs opskyllet på en strand i Grækenland.

Baggrunden for at slæbe folk som Steen Raaschou, Kim Møller og Uwe Max Jensen med flere i retten er ”hensynet til ofrenes pårørende.” Det er jo for så vidt en meget plausibel begrundelse, men de ofre, godhedsindustrien og venstrefløjen viser billeder af, har også pårørende, for hvem det må være smerteligt at se deres kæres skæbne blive medieomtalt med billeder.

Jeg erindrer ikke et eneste tilfælde hvor godhedsindustrien og venstrefløjen er blevet slæbt i retten for at vise billeder af ofre.

Set med mine øjne er der ingen tvivl om at det er politisk motiveret censur og forfølgelse, vi udsættes for. Man må gerne vise billeder af ofre, når det kan fremme godhedsindustriens og venstrefløjens agenda, men man må under ingen omstændigheder vise billeder, der beskriver islams grusomheder. Jeg er ikke i stand til at opfatte det anderledes.

Credit: Lars Hedegaard er brugt som kilde til en del af min tekst.

Del artiklen her: