STEN I BIDENS SKO

Joe Biden
Del artiklen her:

Af Lars Hedegaard. 

Det går over stok og sten for Joe Biden, som udsteder den ene ordre efter den anden.

Han synes dog ikke at have taget højde for, at USA er en union af stater, som har rettigheder. Og nu har en føderal dommer i Texas – efter en klage fra delstatens justitsminister, Ken Paxton – midlertidigt blokeret Bidens ordre om at standse udvisningen af illegale immigranter i hundrede dage.

Mens Donald Trump var præsident, anlagde demokrater og indvandringsaktivister den ene retssag efter den anden for at standse hans bestræbelser på at dæmme op for den eksplosive, ulovlige indvandring fra Mexico og Mellemamerika. Nu ser det ud til, at republikanere vil bruge samme fremgangsmåde.

På Twitter skriver Paxton: “Texas er den første stat i nationen til at anlægge sag mod Biden-administrationen. OG VI VANDT.”

Sidste uge sagde han, at Texas betaler en særlig høj pris, hvis den føderale regering undlader at håndhæve USA’s immigrationslove.

Det går heller ikke godt med demokraternes plan om at få Trump dømt i Senatet. En sådan domfældelse kræver to-tredjedeles flertal blandt Senatets 100 medlemmer, og 45 republikanske senatorer har netop meddelt, at de betragter Donald Trumps anden impeachment som forfatningsstridig.

Til betydelig ærgrelse for flere danske kommentatorer i medierne og på Facebook, der lugtede blod.

Del artiklen her: