INGER STØJBERG ER EN VÆRDIFULD POLITIKER SOM BURDE HAVE VÆRET FORMAND FOR VENSTRE

Inger Støjberg
Del artiklen her:

Af Kirsten Sletbjerg. 

Lige siden Mogens Glistrups advarsler i 70’erne om den muslimske indvandring – fordi islam fulgte med – har indvandringsindustrien været et stadigt stigende problem i samtlige politiske partier.

I opposition til den nuværende socialdemokratiske regering har Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen indtil nu ikke bevist, at han er overhovedet. Jakob Ellemann-Jensen overtog som bekendt formandsposten i Venstre den 21. september 2019 efter Lars Løkke Rasmussen. Siden da har partiet stået i stampe.

Venstre holdt ekstraordinært landsmøde d. 24. januar, hvor Stephanie Lose, formand i Danske Regioner siden den 22. marts 2018, blev valgt til næstformand for partiet. Det skete, efter Ellemann-Jensen vragede Inger Støjberg.

Afsættelsen af Inger Støjberg d. 29. december 2020 skete med følgende begrundelser: 1. Ellemann-Jensen mente, at Støjberg ikke beskyttede ham nok, når han blev udsat for kritik, 2. Ellemann-Jensen mente, at Støjberg talte for meget med Nye Borgerliges Pernille Vermund.

På mødet talte den EU-glade formand, Jakob Ellemann-Jensen, rosenrødt om at stramme op om indvandringsindustrien og få alle i arbejde. 

Det er netop, hvad værdikrigeren Inger Støjberg står for. Det er en hjertesag for hende, som Ellemann-Jensen burde have stået for, hvis han altså for alvor mener, at indvandringsindustrien skal strammes op.

Nogle af Inger Støjbergs pointer: 

Danmark er ved at knække over. 

Respekten for danske værdier bør herske – udlændingepolitikken skal man bære i sit hjerte.

Vi skal ikke underlægge os islamiske værdier. 

Fløjkrigen i Venstre

Fløjkrigen i Venstre ville ikke have været, hvis Ellemann-Jensen mente, hvad han udtalte på landsmødet. Og hvis han havde undladt at vrage Inger Støjberg som partiets næstformand.

Når Ellemann-Jensen påstår, at Venstre skal rumme forskellige interesser, er han en decideret hykler. Hvad angår partiets politiske retning, er Ellemann-Jensens ord ikke handling. Han beviser det modsatte af, hvad han siger, når han afsætter den dygtige og robuste politiker Inger Støjberg til fordel for eftersnakkeren Stephanie Lose.

Venstre er ikke en bevægelse – som den nyvalgte næstformand Stephanie Lose påstår – fastslog Støjberg, men et parti for danske værdier, som Venstres kernebagland står for. 

Valget af Lose er et svaghedstegn

Valget af Stephanie Lose som næstformand er et svaghedstegn hos Ellemann-Jensen. Hun er blevet hentet ind, fordi hun taler det samme sprog som bovlamme Ellemannn-Jensen. Hun vil ikke blande sig i Ellemann-Jensens politik.

Lose vil beskæftige sig med Venstres interne liv og favne alle i Venstre – med undtagelse af Støjberg åbenbart.

Venstre er blevet to partier ifølge Støjberg. Lose påstår, at der er kun ét parti, men indrømmer dog, at der er en partikrise, hvorover der skal bygges bro. At der er forskellige tilgange, som skal respekteres. Minus altså hvad Inger Støjberg står for politisk og værdimæssigt. 

Inger Støjberg burde have været formand for Venstre

Om Inger Støjberg bliver i Venstre vil nærmeste fremtid vise. Hun er en såre værdifuld politiker, som burde have været formand for Venstre. 

Hvilket Venstres bagland bør overveje nu, inden Venstre nedsmelter på grund af den visionsløse og floskel-fyldte Ellemann-Jensen. 

GAMMELPARTIERNES fastlåste EU-politik
At Nye Borgerlige med værdikrigeren Pernille Vermund går frem, er befolkningens klare svar på GAMMELPARTIERNEs fastlåste EU-politik, der ikke egner sig til danske forhold. Og da slet ikke EU’s indvandringsindustri.

Del artiklen her: