STEMTE SIG UD AF EU OG BLEV VERDENS NUMMER ÉT I ØKONOMI

(Foto: Storbritaniens premierminister Theresa May vil ikke tolerere nogen form for forsøg på at standse brexit)
Del artiklen her:

Mens statsstøttede medier fortsætter deres hetz mod Brexit, topper Storbritannien vigtig liste.

Når statsstøttede journalister træder frem på skærmen for at kommentere briternes udmelding af EU, er det altid med dybe panderynker. Det er som om, man har svært ved at forestille sig, at det overhovedet er muligt at leve uden EU’s bureaukrati, ødelæggende handelsaftaler og høje toldmure.

Udenfor journalisternes boble ser det dog ganske lyst ud for briternes økonomi. Det anerkendte økonomiske magasin Forbes har netop kåret Storbritannien som det bedste land at gøre forretning i i 2018. Det sker samtidig med, at arbejdsløsheden er nede på 4,3 procent, den laveste i 42 år.

Læs også: AMERIKANSK AKTIEINDEKS HAR SLÅET SIN EGEN REKORD 60 GANGE SIDEN TRUMP VANDT VALGET

Wells Fargo og Apple har begge investeret voldsomt i London siden Brexit-afstemningen. Wells Fargo har bygget et nyt hovedkvarter i London til godt 2,4 mia. kr. og Apple åbner et nyt hovedkontor på svimlende 46 hektar i den dyre hovedstad. Facebook arbejder også på et nyt hovedkontor i London med plads til 9.000 ansatte. “Disse investeringer er et signal om, at industrien har tiltro til Storbritanniens økonomi,” siger økonomisk ekspert Jeff Lessard ifølge Forbes.

Danmark ligger nummer 7 på Forbes’ liste.

Læs også: MERKELS REGNING TIL TYSKE SKATTEYDERE FOR FLYGTNINGE: 700.000.000.000 kr.

Læs også: STORBRITANNIEN FORLADER EU 29. MARTS 2019 KL. 23:00

Del artiklen her: