SNAPHANEN: ’GLOBALISTERNES PROPAGANDAAPPARAT’

Snaphanen
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Bloggen Snaphanen har igennem næsten 20 år vist sin kvalitet og lødighed. Snaphanen er mig bekendt det første og eneste medie i Danmark, der i nullerne på daglig basis og systematisk dækkede samfundsudviklingen i Sverige. Ikke mindst den muslimske tilvandring og den deraf afledte islamisering, der i dag er så vidt fremskredet, at den svenske stat har mistet sit voldsmonopol.
Beirut og multikulturalismens forbandelser er for alvor kommet til ’Folkhemmet’. 

Snaphanen fortalte en række af de historier og rapporterede de data fra Sverige, som MainStreamMedierne alias den statsfinansierede alias den statskontrollerede presse sjældent eller aldrig lod slippe igennem. 

Først da problemerne havde vokset sig så store, at de ikke kunne holdes under låg, sivede der lidt ud. Aktuelt hjulpet godt på vej af Rasmus Paludan. 

I dag kender vi forklaringen på, hvorfor og hvordan sandhederne blev undertrykt og fortsat undertrykkes,  jf. fx her og her. 

Også i forhold til covid-pandemi-løgnen var Snaphanen ret hurtigt oppe på beatet. Den gode nyhed er, at når man én gang for alle har gennemskuet både klima-alarmismen og corona-bedraget som en del af the Great Reset og Revolution from Above: Bolton, Kerry: 9781907166501: Books: Amazon.com er det ikke svært at få andre briller på i forhold til stedfortræderkrigen i Ukraine. Nej, Zelenskyj er ikke en helt, men globalisternes pt marionet numero uno ved siden af Trudeau.  

Så her kommer nok et indlæg fra Snaphanen, der rammer hovedet på sømmet: Globalisternes propagandaapparat – der udover en skarp tekstanalyse rummer et link til en video om problemstillingen på et andet medie, der fortjener kæmpe respekt: Schwebbtv. 

Og hvorfor ikke lige minde om Karsten Pultz analyse De statsfinansierede medier er i dag måske den største trussel mod menneskeheden.  

Del artiklen her: