SKAL MAN LE ELLER GRÆDE OVER CIRKUS EU?

EUcirkus
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Folkebevægelsen mod EU har opsamlet 50 vanvittige ting, EU har ødet skatteborgernes penge bort på (læs her). Skal man le eller græde over Cirkus EU?

Lån eller tilskud?
Seneste skud på EU-vanviddet:  De 27 EU-lande er i skrivende stund (20.07.20) i gang med det længste topmøde i 20 år. Dagsordenspunkt: Skal hjælpepakken i forlængelse af coronakrisen bestå i lån, der altså skal betales tilbage, eller bare rene tilskud?
Mit spørgsmål: Hvorfor er beslutningen om overhovedet at iværksætte en omfordeling i milliardklassen ikke blevet sat til afstemning i den danske befolkning?

EU er i gang med at opføre en teaterforestilling
EU er i gang med at opføre en teaterforestilling. Det skal SE UD SOM OM, DER FORHANDLES HÅRDT, men det er rent skuespil, der skal få den bitre pille til at glide ned hos den menige dansker. At vi gældsætter vores børn og børnebørn ved at bidrage til lande, hvis pensionsalder fx er langt lavere end danskernes. Frankrig: 62 år, Italien: 61.7, Spanien: 62.4.

Mette Frederiksen stavnsbinder Danmark til EU.  Briterne må gnide sig i hænderne over at være sluppet ud af cirkusset. Du får også lige et link til Jyllands-Posten her, der afslører Røde Mors bluff-nummer i udlændingepolitikken. Det føjer spot til skade.

EU styrer de europæiske nationalstater lige lukt i afgrunden  
EU er blevet synonymt med migration. Magthaverne VIL ikke standse migrantstrømmene. Alt for mange (herunder en række politikere) har ikke fattet den snævre sammenhæng mellem Lissabon-traktaten, Schengen-aftalens åbne grænser og Den europæiske Menneskerettighedskonvention.
   Disse tre er uløseligt sammenflettet, så hvis Folketinget og Danmark skal vinde sin suverænitet tilbage, hedder opskriften: Dan-exit. Reformer er ikke muligt. Det vidste briterne, da et flertal stemte for ’leave’.  De ville være herre i eget hus og ikke styres af EU-adelen og dens ridefogeder.

EU, oprindeligt et handelssamarbejde, har skridt for skridt udviklet sig til at stå for Europas undergang, fordi kyniske magthavere reelt har afskaffet demokratiet ved at skalte og valte med embeder, EU-toppen aldrig er blevet folkevalgt til.
   De skalter og valter også med danskernes skattekroner, alt imens de selv bliver honoreret fyrsteligt for at smadre de europæiske nationalstater.

Det er svært at lade være med at udstøde et: føj for den lede!

Del artiklen her: