DE SVAGE BETALER PRISEN FOR METTES STATSMINISTERPOST

Hospice
Del artiklen her:

Af Tabita Wulff.

Socialdemokratiet snød deres vælgere. Det afslører Jyllands Posten i dag [d.20.7.20]. De radikale jubler over, at loftet over ikke-vestlig indvandring er skrottet. De ønsker fri indvandring af dysfunktionelle mennesker. Udlændingeminister Mattias Tesfaye er stolt over, at 9 ud af 50 løfter blev holdt. 9 ligegyldige symbol-løfter.

Alt i mens ældreforsorgen ligger på niveau med Sveriges. På danske plejehjem, der huser de svageste ældre i vores land, sker der misrøgt, nedskæringer og udvises ligegyldighed. Det er blevet et skodjob at passe senile, mens politikernes lønninger stiger og stiger, og den ikke-vestlige indvandring hvert år koster langt over 100 milliarder.
Personalet på plejehjemmene får skylden, de dårligst behandlede og lønnede. De dygtigste og mest ansvarsfulde medarbejdere må arbejde i et tempo, ingen kan holde til. Kun fordi venstrefløjen kræver fri indvandring.

Du bliver selv gammel en dag. Ønsker du virkelig at blive det på et dansk plejehjem? Styret af uansvarlige, udygtige, ligeglade politikere. Ansvaret er ikke personalets, det er politikernes.

Fremtiden med Mette Frederiksen: Skyhøje udgifter til unødvendig grøn planøkonomi, milliarder mere til EU, mange flere penge til indvandring af en ubrugelig arbejdskraft.

Din skat vil stige år for år, allerede i dag har Mette Frederiksen forgældet landet helt ud i tovene.

Del artiklen her: