HVOR VILLE DANMARK VÆRE UDEN DF?

Refugees
Del artiklen her:

Af Ruth Bering.

INDVANDRING: Hr. Bjarne Houmann (18.7.), jeg vil ikke skrive, hvad jeg oprigtigt mener om Deres fremfærd mod DF gennem årene. Det vil ikke se pænt ud på tryk.

Men det er ret enerverende at se Deres evindelige omkvæd af floskler og stupiditet.

Har De nogensinde tænkt -man kunne få den mistanke, at det har De vist ikke -over, hvor Danmark ville være uden DF’s kamp for frihed og demokrati for det gode samfund, vore forfædre gennem tusind år har opbygget, og som De selv nyder godt af. Men De ville måske hellere leve under et totalitært islamisk styre med sharia, og hvad deraf følger.

Og her er der ingen fortrydelsesret.

De husker måske de to unge nordiske kvinder, der blev et hoved kortere, mens de camperede i Marokko? Det er noget af den dagsorden, De kan vente Dem. Rene lækkerier -ikke? Og listen er uendelig, hvis man gider orientere sig. Dræb de vantro, hvor I møder dem, og vi er vantro, hr. Houmann! Ved De, at jihad -foruden åndelig stræben -er en konkret form for hellig krig, som sønderdeler kroppe og liv og udføres mod vantro svin overalt, hvor jihad praktiseres af rettroende muslimer? (Jalving, Jyllands-Posten 12.12.2019) Racisme og fremmedhad! Vorherre bevares. Det er jo det, De kører frem med overfor det parti, som De blandt andet kan takke for, at vi vel stadig kan trække vejret frit, selv om der er danske politikere, som gør, hvad de kan for at aflevere Danmark til kulturberigerne, som griner af de nyttige idioter i Enhedslisten og De radikale.

” At de tør”, skriver Lars Hedegaard om danske politikere (28.2.): ” Tror de, at det vil blive glemt, at de åbnede Danmark for muslimsk masseindvandring, at biskopper og borgmestre fejrede opførelsen af moskeer, at Lars Løkke bag om ryggen på befolkningen rejste ned og underskrev Marrakeshaftalen, som forpligter Danmark til mere indvandring og til at bekæmpe islamkritik.”

Som en kommentator udtrykte det i Jihad Watch (18.7.) om den fortsatte strøm af illegale flygtninge over Den Engelske Kanal: ” Migration without assimilation is invasion.” Har De opdaget, hvad det er, der sker omkring Dem? Nej.. det har De vel ikke. At Finansministeriet den 29. juni 2020 oplyste, at fremmede nu brutto koster det danske samfund 87 mia. kr. årligt.

En pæn sum penge, som gør, at andre instanser må spare, f. eks. politiet, der mangler hænder til efterforskning af kriminelle fremmede, som lever godt på danske skatteyderes bekostning.

Ved De, at der er 170 moskeer i Danmark, 55 flere end for 10 år siden (TV 2 21.12.2017), at ” en stor del af moskéerne er styret af Erdogans fascister, af præstestyret i Iran, af forbryderstaten Qatar, eller af andre islamistiske kræfter med dertilhørende kuleskøre imamer, som ikke bidrager til noget som helst positivt, hverken i forhold til integration eller til sammenhængskraften i vort samfund. “(Lars Aslan Rasmussen (S) i KD 18. juli 2020).

Det ved De nok heller ikke, vel? Eller skal vi ende som Sverige, hvor den store indvandring har givet så massive problemer, at svenskere flytter fra deres boliger på grund af larm og kaos, mens journalister, der kommer for at lave reportage om det, bliver forfulgt af en ” flerkulturel” pøbel. (Snaphanen 18.07.2020.) Den ikke-vestlige befolkningsandel i Sverige er 20,6 pct. ud af en samlet befolkning på ca.

10,1 mill. (Uhrskov 12.11.2017), mens indvandrere og efterkommere udgør halvdelen af alle kriminalitetsmistænkte i Sverige. (KD 13.08.2019).

Egentlig forstår jeg ikke, at jeg gider spilde tid på Dem og Deres idiosynkrasi. Det er, som at slå vand på en gås, hvis De forstår. De messer blot videre om fremmedhad og racisme som en slidt grammofonplade, der sidder fast i et hak. Men fortsæt endelig med at citere Deres stuerene idol, Nyrup, der så fantasifuldt sammen med de øvrige gode -der ikke samler noget op efter sig, eller betaler omkostningerne ved mangfoldiggørelsen -har bidraget til at omdanne vort fredelige land til ja, hvordan synes De selv, det går?

Som salig Ulrik Høy sagde: ” Ned med alting og op med det glade vanvid”.

(Indlægget har tidligere været bragt i Nordjyske Stiftstidende d. 21.7.20)

Del artiklen her: