SENNELS: DERFOR TROR JEG, AT VI FÅR GRÆNSEKONTROL MOD SVERIGE I ÅR

NicolaiSennels
Del artiklen her:

Nicolai Sennels forklarer, hvorfor han tror, at politikerne i år ikke kommer uden om at indføre grænsekontrol mod Sverige.

I 2009 forudsagde Nicolai Sennels i et blogindlæg på Jyllands-Posten, at Europa ville komme til at se bl.a. borgerværn og selvmordsbomber. Dengang blev han betragtet som en dystopisk alarmist, Jyllands-Posten fyrede ham som blogger og gjorde hans indlæg utilgængelige for omverden. Hans indlæg “3. Verdenskrig: Sådan bliver den” kan dog læses her.

NewSpeek har bedt Nicolai Sennels komme med sit bud på fremtidens grænsekontrol:

Grænsekontrol mod Sverige

Regeringens planer om at udvise flere kriminelle udlændinge er som en hullet si, så længe Danmark ikke har grænsekontrol i alle retninger. Farlige islamister og storkriminelle sigøjnerbosser kan bare flyve til Malmø og derfra tage toget til Danmark, hvor de med hjælp fra deres store netværk let kan gemme sig og fortsætte deres virke. Den nuværende grænsekontrol er som at have tøj på overkroppen mens man er nøgen fra navlen og ned: Danmark kan blive taget bagfra til hver en tid.

Udover, at udviste udlændinge til enhver tid kan komme ind igen via bagindgangen, er der også faren fra selve Sverige. Det førhen så trygge og regelrette land er i dag kastet ud i et kaos, der bedst kan sammenlignes med lande i den tredje verden. Stadigt flere områder kontrolleres ikke længere af den svenske stat, men af hvad der bedst kan sammenlignes med islamiske militser. De svenske myndigheder har ingen chance for at kontrollere udviklingen i disse områder, der de seneste år har produceret tusindvis af jihadister.

Man kan være sød og rar, men man kan ikke sove med en gal hund. Og med så mange løstgående gale hunde inde hos naboen er der i dén grad brug for at bygge et seriøst højt hegn. Dette vil blive stadigt mere tydeligt – selv for den islam-blinde VLAK-regering – efterhånden som islamisk terrorisme rykker stadigt højere op på den politiske dagsorden verden over.

Udover faren for terrorangreb fra islamister bosat i Sverige, er der hele bandeproblematikken: Øresundsbroen er en kæmpe gave til de kriminelle:

“Øresundsbroen skaber et givtigt samarbejde mellem banderne i København og Malmø. Danske bandefolk kommer tit til byen, og der er ingen tvivl om, at der er meget tætte koblinger over sundet,” skrev fagbladet Dansk Politi allerede i 2013. Man kan ikke lave en seriøs indsats imod banderne, uden også at kontrollere strømmen af kriminelle fra udlandet.

Og netop politisk seriøsitet kommer til at præge 2018: Det bliver simpelthen for dyrt i stemmer at føre en useriøs sikkerhedspolitik. Jeg gætter på, at Socialdemokratiet også har luret dette, og at de måske endda vil komme regeringen i forkøbet med et forslag om grænsekontrol mod Sverige. Dermed vil der være flertal, for både Dansk Folkeparti og de Konservative har allerede udtrykt dette ønske.

Om Mette Frederiksen trykker på knappen før Lars Løkke er ikke godt at sige. Men grænsekontrol mod Sverige kommer i år, senest som punkt i finansloven for 2019.

Det er sikkert og vist, i hvert fald i min krystalkugle.

Læs også:

“REGERINGEN INDRØMMER NU, AT GRÆNSEKONTROL OGSÅ HANDLER OM TERROR. HVORFOR HAR VI SÅ IKKE KONTROL MOD SVERIGE, DER JO FLYDER MED JIHADISTER?”

GRÆNSEKONTROL? POLITI STOPPER BIL MED SPRÆNGSTOF TÆT PÅ KØBENHAVN

PET BEKRÆFTER BEHOV FOR GRÆNSEKONTROL: “TERRORTRUSLEN KAN KOMME FRA ET AF VORES NABOLANDE”

Del artiklen her: