SCHWABBEN & CO ER PÅ RETUR – I DET MINDSTE BLANDT ITALIENERE

GiorgiaMeloni
Del artiklen her:

Erik Refner, senior

Schwabben’s og Ida’s ”New World Order”, ”Great Reset” og ”Own nothing and be happy” er ikke en kop te, alle bryder sig om. Den kop er vist kun elitens yndlingsdrik (for they will own everything). I generationer har de arbejdet hårdt på at få os alle udryddet – og med alle mener de i ramme pure alvor: Dig, din nabo, vore efterkommere og alle andre som kun tænker på at æde uden at yde (som ”de” siger).

En ny stjerne har rejst sig på det lidt sydligere himmelhvælv. Giorgia Meloni – som denne gæve kvinde hedder – har ligesom stort set alle NewSpeek-læsere indset, at det er på allerhøjeste tid at få gravlagt Schwabben og CO’s agenda som de ihærdigt, og med ganske stor succes, har  reklameret for de sidste 20-30 år. Deres succes skyldes måske, at deres udspekulerede agenda var så hårrejsende ekstremt, at de fleste af os var sikre på, der blot var tale om en meget upassende joke, som desuden var så lidt morsom, at den hurtigt blev glemt. 

Når nu snart agendaen står med det ene ben i graven, er det måske værd at tænke på, om ikke også Schwabben og CO skulle gå samme vej, og vi finder metoder til aldrig igen at tillade psykopater og sociopater at bestemme noget som helst i vores verden. Vi kan (efter sigende) rejse til månen og tage et par danseskridt, så hvorfor ikke finde veje til at udskille alle de, som kun tænker på at mele deres egne kager og udsulte og kuldemyrde alle os andre?

Det sydlige stjerneskud er efter alle solemærker at dømme just blevet valgt til Italiens nye og første kvindelige statsminister.   

MSM har for længst – og naturligvis – dømt hende som nazist. Ak ja, hvornår lærer disse mennesker, at de kun kan tale om sig selv? Ethvert barn i denne verden uden ringeste kendskab til begreber som psykologi og projektioner ved, at ”det man siger, er man selv” – eller hvad? Det siger ikke så lidt om disse MSM-løgnejournalister, som måske bare er ubegavede eller finder det lettere at afkalkere CIAs såkaldte nyheder. Helt sikkert er det dog, at de bombesikkert satser på, at du er ubegavet.

Hør Signora Giorgia Meloni i det korte videoklip og spørg dig selv, om ikke de meninger hun (i hvert fald her) udtrykker, præcis er hvad menneskene i vores slidte og selvmorderiske Vestverden har brug for – altså de af os som ønsker, at vi og vores efterkommere skal overleve i et rimeligt velordnet samfund hvor almindelig sund fornuft igen er sat i højsædet? 

Vi må håbe, at Italiens nye stjerne ikke slukkes, inden hun når at genrejse Italien. Men hvem ved i disse tider, hvor mord af menings-modstandere synes at være blevet et accepteret politisk middel.

https://rumble.com/v1lkld9-italian-trump-giorgia-meloni-newly-elected-pm-of-italy-we-will-defend-god-c.html 

PS: Et velkendt citat lyder: ”If voting changed anything, they’d make it illegal”. Ofte tilskrives ordene den samfundskritiske Mark Twain for mere end 100 år siden men har vist aldrig passet en tidsalder bedre end 2000-tallets Vestverden.

Uanset Signora Giorgia Meloni’s stærke og velklingende ord er der grund til at være skeptisk og se hvad fremtiden bringer for Italieneren, for Europa og for Vesten. 

Er hun frænde eller folkefjende? 

Vil et valg denne gang virkelig betyde forandringer til folkets bedste eller har ”bagmændene” også fået kløerne i hende? 

Del artiklen her: