DR’s PROPAGANDAKRIG

Danmarks Radio
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.  

Jeg lytter til D(D)R- P1morgen hver dag, så jeg præcist ved, hvad magthaverne d.d. vil manipulere befolkningen til at tro. Om fx klima(-løgnen). Om fx corona(-løgnen). Om fx energikrise(-løgnen). Om fx Ukraine(-løgnen). 

Den etablerede presse i Vesten er lige så meget propaganda som den russiske, og d. 22. september vinder P1morgen guldmedalje i indoktrinering i forlængelse af Putins optrapning af krigen i Ukraine.

Altså stedfortræderkrigen, hvor US / UK / NATO – deep state kæmper til sidste ukrainer under dække af ’menneskerettigheder’ og ’national selvbestemmelse’. Samtidig med at disse kriminelle magthavere dagligt smadrer resterne af de suveræne nationalstater i Vesten ved at påføre os en energikrise, der skal bringe befolkningerne så meget i knæ, at vi accepterer ’basic universal income’ og et points-afstraffelsessystem a la Kina, hvis vi ikke makker ret.  

Hvis jeg stadigvæk underviste i medier, ville P1morgen d. 22/9 blive brugt som et glasklart eksempel på, hvordan propaganda udøves i den åh-så ’frie presse’. 

(Afvist læserbrev) 

Del artiklen her: