SÅDAN SPARER DANSKERNE PENGE PÅ DERES FORBRUGSLÅN

Forbrugslån
Del artiklen her:

Sponsoreret indhold

Det er selvfølgelig bedst for økonomien ikke at låne penge, men vi kan alle komme i en situation, hvor det er nødvendigt med et forbrugslån. Måske er bilen pludselig gået i stykker samtidig med vaskemaskinen, de store udgifter har det med at komme i flok.

Du skal dog ikke bare tage det første og bedste lån, der er nemlig mange penge at spare, hvis du undersøger markedet først og vælger det billigste lån. Det kan dog være svært at gennemskue dette marked, da nogle lån har lavere renter, hvor andre har lavere oprettelsesgebyrer.

Det er altid de samlede omkostninger over hele lånets løbetid, som du skal se på. Det er nemlig dette beløb, som det kommer til at koste dig. Lad dig derfor ikke forblænde af løfter om meget lave renter eller gebyrer, da der kan være andre dyre omkostninger. Du skal med andre ord læse det med småt og vælge det billigste lån.

Find en oversigt over alle lån på markedet

Når du skal finde det rigtige lån, så er det nemmest at finde en hjemmeside, hvor de forskellige lån er sammenlignet og listet op ved siden af hinanden. Der er nemlig rigtigt mange udbydere af lån, og der kommer hele tiden flere til.

Det er derfor næsten umuligt at gennemskue markedet, hvis du ikke gør brug af en af disse smarte sammenligningssider. Du kan f.eks. se en oversigt over de små minilån, eller du kan læse om nogle af de andre lån.

Når du hurtigt skal have et lån, så kan det være en god idé med et af de små lån. Det er naturligvis billigere at låne lidt end meget, og du skal derfor nøjes med at låne det beløb, som du nu engang har brug for.

Dog skal du heller ikke låne mindre end du har brug for, da du så kan risikere at skulle tage et nyt lån i næste måned. Og det koster penge i oprettelse, når du låner. Hvorfor det er bedre med et lidt større lån end to små.

Forbrugslån er blevet billigere

Den hårde konkurrence mellem de mange lånefirmaer har presset priserne ned, hvorfor det er billigere at tage et forbrugslån end tidligere. Hvis firmaerne ikke sætter priserne rigtigt skarpt, vil kunderne bare gå til et andet firma.

Dette skal du udnytte, når du skal have et forbrugslån. Du skal ikke være bange for at handle yderligere med långiveren, da det er helt almindeligt at handle om priserne på et lån. Det er både angående renter og diverse gebyrer, at det er muligt at handle om prisen.

Siger det ene firma nej, så kan du bare forsøge det næste firma. Det handler selvfølgelig om at være realistisk, men det er helt fint at presse dem lidt på prisen. Du kan f.eks. starte med at kigge på Moremoney.dk, som tilbyder billige forbrugslån.

Og får du ikke det ønskede lån her, så kan du bare fortsætte til det næste firma. Brug gerne en time på at tale med forskellige udbydere og læs deres betingelser, din timeløn er garanteret rigtig god, når du er i stand til at vælge det billigste lån.

Del artiklen her: