SÅDAN FORFØRER FEMINISTISKE SVENSKE POLITIKERE SINE BORGERE

Del artiklen her:

(Foto: Sveriges statsminister Stefan Löfven)

En moske bliver forklædt som en svømmehal med trygge og glade, lyshårede svenskere i forgrunden.

Af Peter Qvistgaard, journalist

Karlstads kommende moské, illustreret med letpåklædte lyshårede piger i forgrunden. Virkelighed eller manipulation af den svenske befolking?

Kig godt på billedet. Endnu en moske i Sverige, som dets barbariske indvandrere har krævet. Den får de naturligvis. Men først har de feministiske politikere naturligvis sørgeT for at servere budskabet til de svenske borgere på den helt rigtige måde. Og her er det jo dejligt at de har kunnet diktere arkitektbureauet, at det skulle fremkomme med et prospekt, der giver positive tanker hos hr. Svensson eller fru Larson.

Så resultatet er nu et idyllisk billede, der indirekte fortæller, at enhver religion sagtens kan begå sig i det svenske samfund. Selv en moské.

For her ser man et bygning (som nærmest minder om en svensk svømmehal), der harmonisk danner baggrund for glade (lyshårede) svenskere, der trygt cykler, opholder sig eller går forbi bygningen. Og nogle af pigerne har endda kun korte bukser på.

Med andre ord, moskeen, der er symbolet på ”Fredens religion”, bliver en naturlig del af det svenske bybillede.

Nogle kritikere vil måske hævde, at når en arkitekt eksempelvis udarbejder et prospekt på et nyt indkøbscenter, vil denne også vise eksempler på de mennesker, der vil komme i centeret – altså kundetyper.

Men i det her aktuelle eksempel om moskeen har de kloge feminister valgt ikke at vise offentligheden dem, der vil komme i dette ”center”.

For uagtet landets indoktrinering af dets befolkning ved disse politikere udmærket, at det ikke er alle hr. Svensson eller fru Larson, der (endnu) bryder sig om tørklædte og underkuede kvinder, der står i ærbødig afstand fra deres kjoleklædte mænd, inden de skal ind og høre nyt om deres eventyrgud – hvor de naturligvis også her skal være adskilt fra mændene.

Ak, ja. Propagandaministeren Joseph Goebbels har ikke levet forgæves. Men ham var ”Over-Sverige” jo også vild med i de gode, gamle dage.

Kilde:

http://www.friatider.se/snart-klart-for-moske-i-karlstad

Del artiklen her: