SÅDAN BEGRÆNSES OVERBEFOLKNING

5G
Del artiklen her:

I løbet af den nærmeste fremtid planlægges den såkaldte udrulning af 5G netværk i Danmark og mange andre steder på kloden. Det skal give os mulighed for – eksempelvis – at hente spillefilm hurtigere ned på vores tablets, at kommunikere med vores køleskabe og simpelthen udveksle mere information over internettet.

Imidlertid er der stadig flere undersøgelser, der peger på, at teknologien kan have visse bivirkninger, og efterhånden mange forskere maner til forsigtighed og anbefaler, at der foretages yderligere undersøgelser, inden 5G netværket sættes i drift.

Hvis det virkelig er tilfældet, at 5G medfører nedsat fertilitet, udryddelse af insekter og skader på vores DNA, så er der ikke langt til teorien om, at der ligger en helt anden plan bag. Vi er for mange mennesker her på jorden. Hvordan løser vi det problem? Vi videreudvikler da bare en teknologi, som effektivt er ødelæggende, samtidig med at vi sælger det til befolkningen, at de ikke kan leve uden – alle vil jo gerne have et hurtigere internet.

For nylig kunne man på Radio 24syv høre et interessant og kort indlæg, hvor sundhedsaspekterne blev drøftet, bl.a. at insekter bliver sterile og uddør. Rådet for Helbredssikker Telekommunikation har en længere række nyheder om dette på samme link.

Det er muligt at støtte forslaget om yderligere test af 5G, hvis du vil gøre en forskel. Hvis du til gengæld mener, der er for mange mennesker på jorden, at det er vigtigt at kunne “tale” med sit køleskab, så kan du bare lade udviklingen fortsætte.

Del artiklen her: