SÅ LØB METTE FREDERIKSEN FRA ALLE LØFTER

MetteF
Del artiklen her:

Af Tabita Wulff

Så løb Mette Frederiksen fra alle løfter. Kvoteflygtninge vil igen skylle ind i landet i tusindvis. De kriminelle afviste i Sjælsmark skal have luksusboliger styret af Røde Kors, den dyreste NGO-organisation i Danmark. Integrationsydelserne stiger til ren luksus, der vil tiltrække tusindvis af nye økonomiske migranter. Skatterne vil stige, velfærden for danske børn og gamle forringes, fordi muslimsk indvandring er vigtigere, for de radikale, SF og det ekstremt kommunistiske Enhedslisten, end den oprindelige danske befolknings tarv. Folkeskole og gymnasier skal nedsætte karakterskalaen, så alle selv mindre begavede (migranter fra 3’lande) kan blive studenter. Ligestilling bliver lig med, at alle skal være lige dumme.
Nu betaler Morten Østergaard, Pia Olsen Dyhr samt den talende dukke, Pernille Skipper, imamerne i moskeerne for et godt valg, og Mette Frederiksen må fra dette øjeblik lyve og bortforklare, hvorfor hun ikke holdt sine løfter til den danske befolkning. Hun må lyve og manipulere, det blev prisen for en statsministerpost.
Nu gælder det om for blå blok at gå ind i kampen og hurtigt hælde de røde ud af kontorerne.
Endnu en slem beslutning fra de rødes børnehave: 70% reducering af drivgasser. Så kan de 70% sælges til andre lande i form af kvoter og forurene videre. Det kommer danskerne til hvert år at betale mindst 3 milliarder for.

Stop Mette Frederiksens vanvidsregering hurtigt.

Del artiklen her: