SÅ ER “FAGRE NYE VERDEN” OG “1984” IKKE MERE ROMAN, MEN VIRKELIGHED

JamesCorbett
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Den 25. maj 2020 skrev jeg et indlæg her på NewSpeek under rubrikken ”Covid-19 bliver brugt som rambuk for overvågning og kontrol” (læs her). Jeg fulgte op d. 30. maj med nok en tekst ”Bill Gates – helt eller skurk?” (læs her). 

Folk, der vil mig det godt, mente, at jeg skulle klappe hesten, at jeg var blevet lige lovligt glad for konspirationsteorier, at det var umuligt, at jeg kunne have fat i en lang ende, for man kan da ikke kan holde en hel verden i uvidenhed – også selv om de statsstøttede medier fra Thule til Timbuktu i parentes bemærket gør, hvad de kan! 

Min indfaldsvinkel er fortsat, at jeg med åbent sind vil sætte mig ind i alternative fortolkninger af, hvad-der-er-gang-i. Mens jeg vil tillade mig at undre mig over, at mennesker, jeg normalt deler position med, tilsyneladende køber blindt ind i de statsstøttede mediers fremstilling af corona-krisen.

Her kommer en i min optik meget vigtigt video til en ganske anden fortolkning af de foreliggende data:

Discussing The Great Reset With James Corbett

James Corbett er uafhængig journalist, som har boet og arbejdet i Japan siden 2004. Han har skrevet og produceret The Corbett Report siden 2007. The Corbett Report er en uafhængig, lytter-støttet alternativ nyhedskilde.

***

For folk, der efter at have set videoen, ikke allerede ER hoppet ud fra altanen, er her lidt flere links:

https://www.businessinsider.com/bill-gates-covid-will-be-back-big-numbers-october-november-2020-6?r=MX&IR=T

https://www.lewrockwell.com/2020/07/gary-d-barnett/a-covid-vaccine-is-coming-and-death-is-coming-with-it/

Lige som TV-avisen slutter jeg af med lidt opmuntring, for humor må der til, hvis vi skal overleve i denne stadig mere vanvittige verden:  https://www.youtube.com/watch?v=4H-6HTKNgV0

Del artiklen her: