RØDE VÆLGERE MÅ ERKENDE POLITISK ANSVAR FOR BANDESKYDERIER

(Foto: Københavnsk hipstere stemmer typisk rødt)
Del artiklen her:

Røde vælgere i hovedstaden må erkende deres del i ansvaret for udviklingen på bandeområdet.

Igennem årtier har røde vælgere i København gjort deres ypperste for at gøre byen tiltrækkende for folk, der grundlæggende ønsker noget andet end det danske samfund. Halal i alt fra vuggestuer til plejehjem, talrige byggetilladelser til radikale moskéer og kulturhuse, en uendelig strøm af projekter med det formål at understøtte indvandreres egen kultur og islamiske gravpladser gør det muligt at leve fra vugge til grav, uden at blive en del af det danske samfund.

Alt sammen støttet af røde politikeres rundhåndede uddeling af andre menneskers penge.

Læs også: KØBENHAVNSK FOLKESKOLE SENDER UVIDENDE ELEVER TIL JIHAD-MOSKÉ

Røde vælgere og deres partier har gjort København til et Eldorado for islamister. Her kan ikke-vestlige indvandrere og efterkommere opdrage deres børn i fred uden risikoen for frikadeller eller krav om, at prædikener i deres terrorstats-støttede moskéer i det mindste foregår på dansk. Det har skabt grobund for radikale parallelsamfund, hvor helt andre værdier end de danske styrer. Her hersker fædregrupper, imamer og shariaen, mens der kun er foragt overfor demokratiske love og sekulære autoriteter. Det seneste eksempel herpå er bandernes såkaldte “våbenhvile” (arabisk: hudna), hvor kommunalt støttede tilhængere af Islamisk Stat formåede, hvad hverken politi, dommere eller politikere kunne: At stoppe bandernes skyderier for en stund.

Læs også: KORSFÆSTELSER OG HOVEDAFHUGNING: DE EKSTREME ISLAMISTER BAG BANDERNES VÅBENHVILE

De røde vælgere har skabt grundlaget for parallelsamfund, hvor alt andet end venstreorienterede værdier hersker. Marx’ skeptiske syn på religion, feministernes kamp for kvinders rettigheder og arbejdernes slag for ytringsfriheden til at sige magtfulde mænd midt imod, kan altsammen pakke sammen her. For i kølvandet af rød politik følger shariaen, parallelsamfundene og udklækning af kriminelle indvandrere på samlebånd.

Tillykke røde vælgere, I ligger som I har redt. Anerkend dét.

Del artiklen her: