RODLØST TRÆ FALDER

tree
Del artiklen her:

Af John Laursen.

[Klummer på NewSpeek er udelukkende udtryk for skribentens mening]

Liberalisterne og socialisterne klamrer sig krampagtigt til fortiden og dens fortidslevninger såsom EU, NATO, FN og WHO.

Dertil kommer, at de (fleste?) er både magt- og pengegriske, narcissistiske opportunister og ideologer med onde hensigter om at ødelægge Vestens kulturer og disses menneskers liv, samfund og samfundsorden.

Vestens ”politikere” er degenererede til professionelle parasitter

Det sker via EU, NATO, FN, WHO, WEF, BIG PHARMA og  KOOPERATIONERNE – det er amoralsk og det stinker!

Vestens ”politikere” er degenererede til professionelle parasitter, der er købt af ovennævnte foretagender til at være agenter for New World Order.

NATO behøver fjender og krig for at kunne eksistere. Derfor opfinder Nato selv de fjender og krige, som organisationen har brug for. Det samme gælder for medicinalindustrien, der behøver sygdomme for at kunne eksistere. [Jf. bogen ”What Really Makes You Ill”]

Det, vi har brug for nu og her ombord på dødssejleren Danmark, er en modstandsbevægelse med gode, dygtige navigatører, der kan udstikke den rette kurs for os, så vi undgår at sidde fast på revet og blive slået til pindebrænde på kysten – gode dygtige navigatører der kan bringe os sikkert til den rette havn.
Vi må være ansvarsbevidste og være et godt mandskab for vores betroede skib – Danmark.

” Navigare Necesse Est ”

Vores livsgrundlag er i fare

Vores livsgrundlag er i fare og forfald, og vores egne nationalsocialistiske fascister og grønne psykopater – højforræderne – står savlende og venter på vores kulturs fald.

Debatter og oplysning er ikke nok til at vinde denne eksistentielle kamp – fordi de som ønsker at være oplyste, har været oplyste om tingenes tilstand og sammenhænge i lang tid. De, som ikke er oplyste, ønsker ikke at blive det, fordi oplysning vil forstyrre deres fordomme, dogmer, vrangforestillinger og  ” idyl ”.

Yggdrasil ryster, men falder ikke.

Rodløst træ falder.

Hellere en kriger af Odin end et slagtelam.

Hellere dø stående og kæmpende end dø en æreløs død som en tyranniseret, underdanigt krybende og kravlende robotslave.

***

Kilder:

https://ipressen.com/ip23008/

Gå til modstand – Danmarks frihedssang: https://www.youtube.com/watch?v=X2LJB29cVUo&pp=ygUNZnJpaGVkc3Nhbmdlbg%3D%3D

I Danmark er jeg født: https://www.youtube.com/watch?v=0vnI54nxBC8&pp=ygUiaSBkYW5tYXJrIGVyIGplZyBmw7hkdCBoZW5yaWsgcnVuZw%3D%3D

Del artiklen her: