REVEALED! HOW THE HEALTH PASSPORT WILL WORK

HugoTalks-Netcompany
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard & Peter Jørgensen. 

Vaccinepasset er på vej, og alt går tilsyneladende efter planen. Det store spørgsmål er, om den brede befolkning er klar over, hvad vaccinepas, testning mv. betyder for fremtidig overvågning og kontrol af borgerne. 

Her følger en video, der viser, hvordan vi alle skal presses til at tage en vaccine, der ikke er en vaccine (læs fx her). 

Tvang?
Tvang? Nej da. Der er da ingen tvang i, at du ikke mere kan få lov til at gå på restaurant, i teatret og tage flyveren til Paris. Eller gå i svømmehal, til gymnastik & fitness og til frisør. Eller besøge gamle tante Oda på hospital og plejehjem. Du kan da bare lade være med at stille dig på bagbenene og tage de to stik. Og de to eller fire stik næste år – for vira muterer jo, så du skal hele tiden have nye vaccinationer – og de fire og seks stik det følgende år og de otte stik året efter. 

Mistænkeligt!
Desuden virker det særdeles mistænkeligt, at selv efter modtagelsen af ‘vaccinen’, ja – så skal danskerne fortsat bruge mundbind, spritte af og holde afstand.

Så er det alligevel reelt tvang, når det kommer til stykket? Stillet over for valget: Enten tager du ’vaccinen’, eller du bliver frataget stort set alt hvad der giver dit liv indhold?  

Hvad vil fremtiden bringe? Vil der blive etableret modstandslommer – ikke med vaccine-fornægtere, det begreb er rent og skært nysprog alias falskt, der skal give grimme associationer til holocaust-fornægtere, eftersom ’vaccinen’ jo netop ikke er vaccine, men langsigtet genterapi – men med mennesker, der tror på sund fornuft, sundt helbred og et sundt alias effektivt immunsystem?

Svaret blafrer i forårsvinden, men ét er sikkert: Vi lever i spændende tider. 

Del artiklen her: