PSYKO FORTSÆTTER SIT VÆRK: FORBUD MOD AT UDLEJE ELLER SÆLGE 520.000 BOLIGER – HVEM NYDER GODT AF FORBRYDELSEN?

Agenda2030
Del artiklen her:

Af Christine Tasin. 

Denne artikel omhandler Frankrig, og den er skrevet for franskmænd i den franske netavis, Riposte Laïque. Jeg, oversætteren af artiklen, mener imidlertid, at vi uden at gå helt galt kan overføre problemerne gradvis til resten af Vesteuropa, og at vi snart vil høre om emnet i Danmark.

Tasin skriver: 

Endnu en gang oplever vi økologien brugt som et påskud for at binde os, besværliggøre det at få livet til at fungere – ja at overleve – og gradvis gnaves der i antallet af boligejere i Frankrig. 

Og det er ikke kun i Frankrig. Den spanske premierminister, Sanchez, bliver fjern i blikket ved tanken, og Macrons tidligere boligminister, Wargon, har gjort alt, hvad der står i hendes magt, for at gennemføre denne plan, som nu er på trapperne. Vi behøver ikke at overveje ret længe, hvorfra denne perverse idé kommer. Schwab – ham som vil få os til at ophøre med at vaske os – gør alt hvad han kan for at få sine kammerater (politikere) til at gennemføre ideen – altså at forbyde salg og udlejning af boliger og det, der er meget værre.

Det er de gales tid
Det er de gales tid, og dette emne er det seneste hit, som var på tapetet hos G7 globalisterne, helt i vestlig avanceret livsstil.

Lige nu er det kun udlejningen, der er truet, men vi kan ikke stole på, at den ender der. I morgen vil husejerne ikke længere kunne sælge deres ejendomme eller overføre boligen til deres børn.

Og trods Frankrigs dramatiske boligmangel fortsætter myndighederne med deres åbne grænser politik for alverdens elendighed som illegale indvandrere og andet blandingsgods, som bliver trængt sammen i de franske boliger, mens franskmændene nægtes boliger.

På baggrund af alt dette står Frankrig i en dramatisk mangel på arbejdskraft især i restaurationsbranchen, hvorfor der især åbnes for folk fra Afrika ud over den illegale indvandring. Det viser i øvrigt, at de “indvandrere”, der rejser ind som illegale, ikke er i stand til at samarbejde med franskmændene – eller ikke vil arbejde. Resultatet er en masse mennesker, der skal bespises, men som ikke bidrager med noget som helst, og hvoraf et stort antal kriminelle er til fare for franskmændene. Det fremgår af listen over daglige mord og andre forbrydelser.

Boligsituationen er tydeliggjort med folk på 50 år, der stadig bor hos deres forældre, lige som man gør i Algier…

Og man konstaterer også, at færre og færre unge par får børn… et af globalisternes mål.

Reglerne for at kunne leje en bolig er blevet strengere
I løbet af mindre end 6 måneder er reglerne for at kunne leje en bolig allerede blevet strengere.

Deadline nærmer sig langsomt, men sikkert og får udlejerne til at ryste. Udlejning af visse boliger bliver mere og mere kompliceret, og fra 1. januar 2023 vil det dreje sig om ejendomme, som er klassificeret som F eller G på “Energy Performance Diagnosis” (DPD), som forbruger mere end 450 kwh pr. m2 om året. Det vil sige mere end den “termiske si”*. 

Indtil da var antallet anslået til 90.000 boliger af regeringen for den private udlejningsbeholdning. Men i realiteten vil der være tale om 140.000 boliger ifølge National Observatory for Energy Renovation (NOER) og en afdeling under Ministeriet for Økologisk Omstilling, som netop har offentliggjort en rapport om boligmassen i Frankrig.

Det vil sige 1,1% af den lokale private lejerbolig-beholdning (12,1 mio. boligenheder). Et skøn tæt på det, der er lavet af National Federation of Real Estate (Fnaim) nemlig 150.000 boligenheder. Læg dertil 50.000 sociale boligenheder og 320.000 ejendomme, ifølge NOER.  

Fra 1. januar 2023 vil dem med de værste tilfælde med “den termiske si” blive forbudt til udlejning, som fastsat i loven om klima og modstandsdygtighed. Hvis de ikke er renoveret inden denne dato, vil disse boliger blive ekskluderet fra markedet. Og det er ikke alt: i 2025 vil alle andre G-klassificerede boliger være forbudt til udlejning. Derefter F-klassificerede ejendomme i 2028 og E-ejendomme i 2034. I alt omkring 5,2 millioner hovedboliger (17% af bestanden) ifølge NOER. Et antal lidt højere end 4,8 mio, som oprindeligt beregnet af regeringen. Hvis man tilføjer fritidshuse og ledige boliger, har Frankrig 7,2 mio med “termisk si”.

“Uden en meget kortsigtet tilpasning af kalenderen risikerer vi at se lejebolig-beholdningen skrumpe betydeligt inden 2034”, advarer Jean-Marc Torrollion, præsident for Fnaim, som opfordrer til en justering af kalenderen. Hvad den franske regering dog indtil videre ikke synes at være klar til.

[….]

Forfatteren henviser til yderligere oplysninger på dette link:

https://www.lefigaro.fr/conjoncture/pourquoi-140-000-logements-risquent-d-etre-interdits-de-location-des-2023-20220725

—————–

*Udtrykket “termisk si” bruges til at betegne en bolig med for stort varme- eller airconditionforbrug. Generelt er der tale om boliger med energimærke F eller G i energidiagnosen. 

Tassins referencer:

https://resistancerepublicaine.com/2021/05/24/plus-de-maison-ni-de-voiture-personnelle-plus-de-cdi-retraite-a-70-ans-sanchez-annonce-notre-avenir/

https://resistancerepublicaine.com/2021/10/15/faites-ce-que-je-dis-pas-ce-que-je-fais-wargon-veut-supprimer-votre-reve-la-maison-individuelle/

https://resistancerepublicaine.com/2021/10/20/wargon-et-les-khmers-verts-daccord-enfermez-les-francais-et-liberez-les-chickens/

https://resistancerepublicaine.com/2022/05/28/schwab-croit-que-cest-arrive-nous-avez-les-moyens-dimposition-le-sort-du-monde/

*** 

Kilde: https://ripostelaique.com/520-000-logements-interdits-detre-loues-ou-vendus-a-qui-profite-le-crime.html

Del artiklen her: