POLITIBETJENT BILMYRDET PÅ LANGEBRO

danish-flag
Del artiklen her:

Af Inge E. Suhr

I flere og flere byer rundt i Danmark oplever vi, at såkaldte utilpassede unge mennesker – som det hedder, når man skal være journalistisk korrekt – kører vanvidskørsel. Berlingske omtaler d. 25 juli frustrerede mænd, der søger spænding.

Kan frustrerede mænd være en undskyldning for at gøre, hvad man synes er sjovt? Er frustrationen så stor, at man bare hæver kontanthjælp og alligevel har råd til at lease en Audi og køre ræs i modsatte vejbane midt i København? Som forårsager en dødsulykke på en politibetjent, der efterlader sig et 2-årigt barn og en gravid hustru. 

I denne tragiske hændelse er der oven i hatten lagt hadefulde ytringer om politiet på ”Facebook- gruppen TFP- ”taberne fra politiet” -. Ja mordulykken på Langebro bliver ligefrem hyldet. Gruppen har over 10.000 følgere!

Det skal ordentlige borgere finde sig i: Stigende uro og utryghed i samfundet, som vi ikke har set, før vores politikere indførte den famøse udlændingelov af 1983.    Hvorfor lyttede Socialdemokratiet ikke til deres egne borgmestre på Vestegnen, der ytrede sig om store problemer med indvandringen?

Det ville klæde vores politikere at samarbejde om det største problem nu, nemlig en importeret kultur, der mere og mere øger utrygheden for etniske danskere og de indvandrere, som vil Danmark.

(læserbrevet er blevet afvist af Berlingske – og her lettere redigeret)

Del artiklen her: