PIA HARDENBERG OG KLAUS EWALD SLÅR TIL – IGEN

Hardenberg
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

D. 30. december bragte NewSpeek et indlæg under overskriften SKARPE ANALYTIKERE ER VED AT FÅ SKOVLEN UNDER COVID-BEDRAGET. 

Det er ganske tankevækkende, at det er såkaldt almindelige mennesker, der igen og igen skal hugge sprækker i det officielle corona-narrativ, hvor ’vaccinerne’ udråbes som mirakelkur fremfor realiteten: Et angreb på det naturlige immunsystem og dermed en svækkelse af kroppen. 

Hvorfor er det ikke graverjournalister – og whistle-blowers inden for Statens Serum Institut og Sundhedsstyrelsen – der råber vagt i gevær? 

***

Pia Hardenberg har taget sagen i egen hånd
Pia Hardenberg har taget sagen i egen hånd med denne YouTube-video ”Tro mig eller ej Del 1”, hvori hun præsenterer en bog af Peter R Breggin & Ginger Ross Bregin: ”Covid-19 and the Global Predators: We Are The Prey”. 

Lad os håbe, at der kommer mere af den slags, så også de ikke-engelskkyndige har en chance for at orientere sig.  

Klaus Ewald følger op
Klaus Ewald følger op med 2. del af Covid19 ved et tilfælde?  

Forudså nogen bevidst pandemien?

I sommeren 2019 bekendtgjorde The Global Preparedness Board, en WHO-styret organisation, nødvendigheden af at forberede en øvelse i en verdensomspændende pandemi inden september 2020. I bestyrelsen for GPB sidder en repræsentant for The Bill Gates Foundation, dr. Anthony Fauci, samt en leder af det kinesiske viruscenter i Wuhan. Tilfældigt?

Den ene øvelse skulle bestå i frigivelse af en respirationsvirus. Mødet i New York 5 måneder før den verdensomspændende pandemi i oktober 2019 var en multimediebegivenhed sendt som en live event.

Agendaen og forberedelse af mødet havde taget måneder. Mindst et år. Dr. Fauci forudså dog allerede i 2017 et udbrud af en pandemi senest ved udgangen af 2020. Det ifølge de officielle udtalelser fra hans side. De findes på YouTube og kan findes via søgemaskiner. Hvorfra vidste han det? 

Selv Bill Gates har udtalt viden herom, uanset hans mangel på videnskabelig baggrund. Dette kan tilsvarende findes på samme vis som ovenfor nævnte.

(…)” 

Resten af artiklen kan læses her 

Del artiklen her: