SKARPE ANALYTIKERE ER VED AT FÅ SKOVLEN UNDER COVID-BEDRAGET

Covid-19
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Det er meget, meget glædeligt, at der kommer stadig flere sprækker i det officielle corona-narrativ. Ikke mindst fordi der sidder nogle kloge folk over den ganske klode – der i modsætning til en korrupt medicinal-industri, korrupte politikere og korrupte magthavere i det hele taget – søger sandheden med en stor integritet. 

På dansk grund er advokaten Klaus Ewald en af dem, og han har skrevet en helt fremragende artikel under overskriften COVID-19 ved et tilfælde? (1. del)

***

 COVID-19 ved et tilfælde? (1. del)

Den 18. oktober 2019 afholdt organisationerne World Economic Forum og The Bill Gates Foundation en konference i New York. Dagsorden var at simulere en verdensomspændende pandemi og dens følger. Det blev kaldt Event 201. Det var 5 måneder før COVID-19 lagde hele verden ned. Et tidsmæssigt tilfældigt sammentræf eller en iværksættelse af en nøje planlagt strategi?

Man sammensatte det, der blev benævnt som en Pandemic Emergency Board, dvs. en bestyrelse, som skulle tackle pandemien og dens konsekvenser for økonomi, folkesundhed og styring af offentligheden. Planen, der skulle imødegå pandemien, var et internationalt, globalt samarbejde med deltagelse af alle landes økonomier og sundhedsmyndigheder.

Scenariet dækkede over en fingeret pandemi omfattende alvorlige influenzasymptomer og dertil knyttede og spredte virkninger og dødsfald samt behovet for verdensomspændende anvendelse af handsker og mundbind. Scenariet for konferencen simulerede ligeledes frygten for at mødes i større forsamlinger af frygt for smittefare.

(…) 

Resten af artiklen kan læses her.  

Del artiklen her: