PARALLELSAMFUND: TILSKUERE GRINEDE MENS KVINDE BLEV GRUPPEVOLDTAGET

Del artiklen her:

Ingen ville hjælpe kvinden, da hun skreg. Forbipasserende kaldte hende “ulækker”, da hun bad om hjælp.

En særlig grov voldtægt afslører nye detaljer om det kulturelle sammenbrud i Sverige. Forbipasserende trak på skulderen af voldtægten, mens folk på gaden afviste at hjælpe ofret. Voldtægten, som NewSpeek før har omtalt, blev begået af op mod 20 mænd, alle med indvandrerbaggrund. Sagen er i disse dage for retten, og nye uhyggelige vidneudsagn er kommet for dagen:

“Op til 20 personer kan have været involveret i gruppevoldtægten, men politiet har indtil videre kun sigtet tre af personerne. Mens voldtægten pågik, skulle flere mennesker ifølge anklageskriftet have stået og grinet ad kvinden. En lokal mand, der så voldtægten, valgte ikke at kontakte politiet, fordi ‘det gør man ikke i det her område’. Det havde han lært, da han havde boet i området – Fittja, en forstad til Stockholm – i 15 år. Efter voldtægten forsøgte kvinden at få hjælp fra folk, hun stødte på, men de afviste hende. I stedet kaldte de hende for ulækker, da hun fortalte dem, hvad hun havde været udsat for. En ansat i metroen reagerede på samme måde. Først da kvinden kom til Stockholm, fik hun hjælp,” skriver svenske Samnytt.

Læs også: NEWSPEEK TV: CBN RAPPORTERER FRA SVERIGE OM KVINDERNES SITUATION

Det kom frem i retssalen, at voldtægten foregik allerede i sommeren 2016. Politiet har fået stærk kritik, fordi de først nu tager sig af sagen på trods af, at de havde DNA fra flere af voldtægtsforbryderne. Politiet forklarer forsinkelsen med mangel på ressourcer.

Læs også: TRODS TUSINDER AF JIHADISTER OG 61 NO-GO ZONER VÆLGER SVERIGE AT LUKKE 70 POLITISTATIONER

Læs også: SVERIGE: GRINENDE INDVANDRERE SKAR HALSEN OVER PÅ SMÅBØRNSMOR

Del artiklen her: