PANDEMIERNE STÅR STADIG I KØ

Ceremoni
Del artiklen her:

Af Erik Refner, senior. 

Corona-pandemien er endnu ikke slut. Varianterne, Monkeypox-truslen og det som er langt, langt værre, det som nok skal få verdens øjne til at blive i hvert fald lige så store som underkopper (ifølge Bill Gates & frue) står i kø for at ramme enhver høj som lav. 

De strenge restriktioner er endnu ikke ophævet – i hvert fald ikke de steder i verden hvor ”lederne” virkelig bekymrer sig om deres medborgere. Og strengere bliver de. Vær sikker på det.

Er vi bange? Får vi tynd mave? Ryster vi i bukserne? 

Åh, ja, det gør vi – i hvert fald de af os som ”de” vil have ram på. For se bare her – alle disse gamlinge, dem i den velkendte risikogruppe, alle dem der absolut må have en ”opfølger” hvert halve år. 

For blot et par dage siden fik jeg blandt tusindvis af andre gamlinge i Karlshamn kommune en ikke-bestilt tid til mit halvårlige stik. De er så flinke disse helbreds-apostle der ikke har andet i tankerne end pensionisternes ve og vel.

Jamen, jamen – de har jo ingen masker på. Hørte jeg en hosten i baggrunden? Hvem er disse formastelige der står tættere samlet end de nok-så-kendte tønde-sild? Står de ikke der og ånder hinanden direkte ind i ansigtet? Og de synes ikke overhovedet at bekymre sig om udsigten til at blive døds-smittet. 

Åh, jeg forstår. Du spøger. En joke. Et mindst 5 år gammelt foto – hva’?

Nej, nej da, du kære. Det er såmænd et foto, et lille video-klip, fra den nys afholdte  indsættelsesceremoni for Englands nye regent, Charles den Tredje (tredje-karlen), ham om hvem det siges, at han er total-idiot, opfinderen af ”the great reset”, Schwab-kammesjukken. Pilgrim-lederen og velkendt for at ville reducere verdens befolkning til et lidt mere håndterligt antal – sådan cirka 500 millioner. 

Personerne du ser i videoen og på fotoet ovenfor er naturligvis et lille udpluk af verdens ”uundværlige elite” – samfundets creme-de-la-creme – altså de, som vil have dig udryddet, og med dig alle de andre 7,5 milliarder, der bare æder uden at gøre mindste gavn. 

Tja, der ser man!

 

Del artiklen her: