PANDEMIEN – OG HERMED CORONAVIRUS SARS-COV2 ER MENNESKESKABT

DavidMartin
Del artiklen her:

Af Erik Olsen, Civilingeniør. 

I et afslørende og chokerende interview [1], refereret nedenfor er Dr. Reiner Fuellmich, tysk advokat specialiseret i forbrugerbeskyttelse og medicinsk lov, i samtale med Dr. David Martin fra M-CAM International, verdens største tegningsselskab. 

Dr. Martin og hans hold overvåger og undersøger mange patentansøgninger og andre dokumenter og kilder til forsikringsformål for mange virksomheder.
Han har detaljerede oplysninger om, hvordan deres undersøgelser har afdækket tankevækkende informationer vedrørende coronavirus og dets forskning, udvikling og vaccinebrug. 

Nogle af nøglepunkterne fra Dr David Martin i dette videointerview omfatter:

• Over 4000 patenter er udstedt omkring SARS CORONAVIRUS, som han og hans team har undersøgt.

• De genetiske sekvenser af SARS-2-coronavirus blev kontrolleret mod patenter.

 • 120 patenter viste, at ideen om “novel” og ny coronavirus er falsk – det var ikke en ny eller naturlig virus.

• Det tidligste patent på SARS CORONAVIRUS var i 1999, derfor har det været kendt i over 21 år. 

• Den første Coronavirus vaccine patentansøgning blev indgivet af Pfizer, den 28. januar 2000. Specifikt på at bruge spike protein. Det er 21 år siden. 

• Der er 117 patenter, der beskriver ACE-2-mekanismerne for SARS2-coronavirus.

• Dr. Anthony Fauci, den amerikanske pandemi-talsmand og ekspertrådgiver, og hans organisation NAIAD fandt, at coronavirusen var en potentiel god kandidat til hiv-vacciner.

• I 1999 med Faucis hjælp finansieres forskning for at skabe forskellige og modificerede former for coronavirus.

• I april 19. april 2002 skabte NIAID en “smitsom replikation defekt coronavirus”, specielt målrettet menneskelige lungeceller. I virkeligheden lavede Fauci SARS og patenterede det.

• I 2002-2003 var der et par måneder efter SARS-patentet et udbrud af SARS CORONAVIRUS i Asien, der spredte sig over hele verden i et par måneder og resulterede i dødsfald på over 800 mennesker. 

• SARS-patentet nævner eksplicit at udvikle specifikke gensekvenser for spike-proteinet af coronavirusen for at målrette ACE-2-cellulære receptorer af humane celler, og at de virusgenetiske sekvenser kunne modificeres i laboratoriet for at skabe andre patogener.

• I videre undersøgelser fandt man miltbrand (Anthrax), en masse andre vira samt bakterielle patogener (sygdomsfremkaldende) patenteret gennem offentlige instanser så som: NIH, NAIAD og US’s militær til deres respektive programmer også i samarbejde med andre agenturer.

• I april 2002 indgav CDC patentet for hele SARS GEN-sekvensen, som var (og stadig er) en overtrædelse af patentreglerne. Patenter kan ikke anvendes på naturligt forekommende produkter eller stoffer (såsom en naturlig virus) – kun på menneskeskabte eller foreslåede opfindelser.

• 28. april 2003, 3 dage efter CDC indleverede deres patent, indgav Sequoia Pharmaceuticals et patent på antivirale midler til behandling og kontrol af infektioner af coronavirus. Eller med andre ord blev patentet om behandling af coronavirusinfektioner indlagt (og effektivt tilgængeligt) kun tre dage efter, at CDC patenterede den opfundne nye GMO-coronavirus selv.  

• På en konference den 6. januar 2004, kaldet “SARS og bioterrorisme”, introducerede Merck, som er en af de største medicinalvirksomheder, forestillingen om “det nye normal”, der blev WHO’s brandede kampagne i denne pandemi. WHO’s Global Preparedness Monitoring Board omfattede Fauci, repræsentanter fra Gates Foundation og direktøren for den kinesiske CDC som ledelse for denne organisation. Deres dokumenterede mål var at få offentligheden til at acceptere en universel influenzavaccine og en pan-coronavirus-vaccine. Denne bestyrelse og dens intentioner og arbejde har eksisteret i lang tid.
• Sequoia Pharmaceuticals blev grundlagt i 2002, specielt til forskning i “Nye  antivirale terapeutiske midler” specielt til HIV og HEP C-virus (CrunchBase, 2021).

• Sequoia indgav deres Coronavirus behandlingspatent, FØR det ansøgte CDC-patent for coronavirusset var offenliggjort. CDC havde nemlig ”betalt sig til”, at detaljerne (den genetiske sekvens) af patentet ikke skulle offentliggøres. 
Dette kan kun fortolkes som, at der har været en klar aftale og samtale mellem det farmaceutiske firma og CDC.

• Igen ser vi som tidligere en underhåndsaftale mellem CDC og et farmaceutisk firma omkring SARS2 coronavirus. Her er det Moderna, som får den genetiske sekvens fra vaccineforskningscentret i NAIAD, FØR definitionen af SARS2-infektionen blev bestemt og havde været offentliggjort.

• Den 5. juni 2008 begyndte den amerikanske militærforskningsgruppe DARPA at interessere sig for coronavirus som et biologisk våben. Et farmaceutisk selskab, der nu er en del af Sanofi, indgav en række patenter på coronavirus vedrørende ACE-2-receptoren og Spike protein bindinger. Disse patenter blev udstedt i slutningen af ​​november 2015 og fulgt af flere patenter i 2016-2019.

• Fra 2016 til 2019 beklager Fauci på alle de NIAID -rådgivende rådsmøder, at han ikke kunne finde en måde på at få folk til at acceptere en universel influenzavaccine. 

                                                                    ***

Alle disse patenter og deres detaljer er tilgængelige for offentlig gennemgang. Pandemien handler om penge og ikke sundhed. Den er blevet planlagt i lang tid. Dette er ikke konspirationsteori, men konspirationsfakta.

Langsomt, men sikkert kommer sandheden ud fra folk, der er villige til at stå frem og fortælle offentligheden, hvad der virkelig foregår. 

Referencer:

[1] Brand New Tube. (2021). Interview af Dr David Martin med Dr Reiner Fuellmich.
Hentet 12. juli 2021 fra https://brandnewtube.com/watch/dr-david-martin-dr-reiner-fuellmich-july-9-2021_RlmKScwsMf6ATEG.html

[2] Crunchbase. (2021). Sequoia Pharmaceuticals.
Hentet 12. juli 2021 fra https://www.crunchbase.com/organization/sequoia-pharmaceuticals
Dr Reiner Fuellmich. (2021). Dr Reiner Fuellmich hjemmeside.

[3] Hentet 13. juli 2021 fra https://www.fuellmich.com/

Del artiklen her: