REINER FUELLMICH TALER TIL VERDEN

Fuellmich
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

I en tale – hent talen i PDF dokument nedenfor – opsummerer Reiner Fuellmich status på den sag, han har været en af hovedmændene i at rejse mod den globale elite og big farma for så vidt angår Covid-bedraget. 

Der ER ved at gå hul på bylden og boblen, men presset skal fastholdes over hele verden, fordi magthaverne nu yderligere tager tommelskruerne på og går systematisk efter at få gennemført tvangs-’vaccinationer’. FØR bedraget går op for flere. 

Fuellmich mener, at vi har at gøre med psykopater, der vil gøre alt for at opnå kontrol og magt, og det er svært at lade være med at give ham ret. 

Fuellmich Testimony PDF:

Transcript-testimony-Reiner-Fuellmich-

 

Som jeg netop har skrevet i et læserbrev:  

Nu går de efter børnene
Corona-vanviddet fortsætter, hvor hver eneste arm på kloden skal tvinges til en injektion med en ’cocktail’, vi langt fra kender bivirkningerne af. 

Senest har Eskild Petersen, professor i infektionsmedicin på Aarhus Universitetshospital, foreslået, at covid-vaccinen – der ikke er en traditionel vaccine, men genterapi – skal inkluderes i børnevaccinationsprogrammet for børn helt ned til to år. 

Små børn skal altså nu også inddrages i gruppen af forsøgsdyr frem for at afvente, hvordan bivirkningerne udvikler sig de næste 2-3 år.  Hvis dét er at vise samfundssind, har Goebbels og Mengele ikke levet forgæves.  

 

Del artiklen her: