PÅ EVIG FORSØRGELSE I DANMARK

Penge
Del artiklen her:

Af Tabita Wulff

Nu kan Erdogan sende sin overskudsbefolkning fra den anatolske højslette til evig forsørgelse i Danmark, hvor migrantlønnen nu af støttepartierne foreslås hævet med 2000 mere om måneden. De radikale, SF og Enhedslistens betaling til moskeerne for de muslimske stemmer.

Det foreløbige krav fra venstrefløjen: 14.000 os uvedkommende menneskers afslag på familiesammenføring konverteres til indvandring. 5000 kvoteflygtninge hvert år, forlanger Enhedslisten. Altså 19.000 dårligt u-uddannede fra arabiske og afrikanske lande skal have lejlighed og forsørgelse i Danmark om et øjeblik.

Står du skrevet op til en lejlighed? Glem det! Denne regering er blottet for realitetssans. Blå bloks overskud er allerede brugt otte gange. Det betyder store skattestigninger for ganske almindelige lønninger og brandbeskatning af de såkaldte rige samt svækket velfærd for danskerne.

Er den nye regering blind og døv? Kan de ikke se mod Sverige, hvor der er elendighed og opløsning så langt øjet rækker. Jeg tror faktisk, at Mette Frederiksen mente migrantstramningerne, men et forståelsespapir med støttepartierne er kommet i vejen. Regeringsmagten blev ganske enkelt dyrere, end hun troede.

Del artiklen her: