OVERDØDELIGHED I HELE VERDEN. HVAD I ALVERDEN KAN DET VÆRE, FOLK DØR AF?

Malhotra
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz.

Der er i øjeblikket en overdødelighed i hele verden (all cause mortality), som myndigheder indtil videre hverken forklarer eller iværksætter en undersøgelse af. 

Flere lande i Europa oplever lige nu en overdødelighed på 15 % i forhold til gennemsnittet, men enkelte steder fortæller de af statsapparatet indsamlede statistikker, at overdødeligheden er oppe over 20 %. 

Som det fremgår af nedenstående grafik fra Eurostat, er der i Danmark en overdødelighed på 10-15 % (juni 2022).

ExcessMortality-1

Selv med pandemiåret 2020 indregnet i gennemsnittet, er overdødeligheden i 2022 markant og unormal.

Overdødelighed på 53% 

I en 2½ time lang pressekonference, som dr. Aseem Malhotra (https://newspeek.info/kardiolog-publicerer-vaccinekritisk-rapport/) holder om sin rapport “Curing the pandemic of misinformation on COVID-19 mRNA vaccines through real evidence-based medicine”, kommer han bl.a. ind på overdødelighed i juli 2022 – det er et godt stykke inde i videoen:1:54:05. Han nævner Danmark med en overdødelighed på 10,3% og Island med en overdødelighed på 53%. 

Jeg kan i øvrigt anbefale, at man ser hele pressekonferencen.  

En tysk undersøgelse

En ny tysk undersøgelse (PDF) Excess mortality in Germany 2020-2022 (researchgate.net) viser, at der ikke var nogen overdødelighed i Tyskland i pandemiåret – citat: “In 2020, the observed number of deaths was close to the expected number with respect to the empirical standard deviation.” 

Den tyske rapport slår fast, at “der må være sket noget i april 2021, der ledte til en pludseligt opstået og vedholdende øgning i dødelighed i aldersgrupperne under 80 år, på trods af at der ikke var blevet observeret en sådan effekt på dødeligheden gennem COVID-19-pandemien”.

ExcessMortality-2

Det svære spørgsmål
Hvad kan det være, der har ført til en verdensomspændende overdødelighed, efter at den pandemi, som i øvrigt ikke kan ses i statistikkerne, endte? 

Lad os se, om et overblik over kronologien kan hjælpe os:

2020: Vi har en verdensomspændende pandemi – ingen overdødelighed.

2021: Vi har en verdensomspændende ibrugtagning af en eksperimentel vaccine.

2021-2022: Vi har en verdensomspændende pludselig opstået overdødelighed.

Gosh! Den er svær! Hvad i alverden kan det være, folk dør af? 

Del artiklen her: