OPMUNTRENDE NYT: SANDHEDEN OM DE EKSPERIMENTELLE COVID-SPRØJTER PIBLER FREM

RealPandemic
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz.

Selvom sandheden om de eksperimentelle, genteknologiske mRNA-indsprøjtninger (kaldet Covid 19-vacciner) stadig overdøves af de statsautoriserede mediers propaganda, meldes der om flere positive udviklinger til glæde for os, der brænder for, at pandemi- og vaccinebedraget bliver endeligt afsløret.
Er man orienteret gennem videnskabeligt seriøse kanaler, ved man, at bedraget mere end så rigeligt er afsløret. Men det er den brede offentlighed, som er under de gamle mediers fortryllelse, jeg tænker på, når jeg taler om en endelig afsløring.

For nylig har jeg nævnt en retssag i Tyskland, som erklærede den obligatoriske vaccinering for grundlovsstridig. Også nævnt var de fem stater i USA, der har rejst sag mod Pfizer for vildledning af forbrugerne mht. sikkerhed og effektivitet. Den seneste udvikling omkring corona-afsløringer byder på opmuntrende nyt fra Florida og fra New Zealand.

FLORIDA: JOE LAPADO FRARÅDER COVID-VACCINER

Floridas sundhedsministerium, med minister Joe Ladapo i spidsen fraråder nu offentligt på ministeriets hjemmeside brugen af alle mRNA-baserede covid-vacciner. Rådet er akkompagneret af et overblik over nogle af de mange risici samt manglende effektivitet ved denne nye vaccineteknologi.

Alle udsagn om de mange farlige bivirkninger og den manglende positive effekt er bakket op med henvisninger til konkret videnskabelig forskning, der dokumenterer påstandenes validitet (læs her).

CLEVELAND-STUDIET

En af kilderne der dokumenterer øget risiko for infektion gennem vaccinering, er det såkaldte ”Cleveland studie”, der klart viste at jo flere indsprøjtninger folk fik, desto flere gange fik de covid. Jeg rapporterede om dette studie i januar 2023.

HVOR ER DEN SUNDE FORNUFT?

Utroligt at der blandt alverdens sundhedsministerier kun tilsyneladende er et, hvor den sunde fornuft får lov at fortrænge det falske vaccinenarrativ.
Muligvis er Japan også med på sandhedsbølgen. Der er forlydender om, at sundhedsministeriet også dér fraråder covid-vaccinerne, men jeg har ikke set det bekræftet fra mere end en enkelt kilde og kan derfor ikke verificere det.

TANYA UNKOVICH: NEW ZEALANDS SVAR PÅ ANDREW BRIDGEN

I New Zealand, som var et af de lande, hvor regeringen gik voldsomst til den med autoritære massetiltag, er der nu en corona-udredning på vej, hvor resultatet formentlig ikke på forhånd er ”fikset”.

En tale i parlamentet af Tanya Unkovich MP blev delt på X af den newzealandske whistleblower Barry Young, som kalder denne udvikling for ”stort”.

Tanya Unkovich er New Zealands svar på Andrew Bridgen. Jeg kan varmt anbefale at høre hendes tale, som bliver temmelig følelsesladet, da andre medlemmer uforskammet og ganske perverst råber af hende, da hun fortæller sandheden om de mange vaccineskadede mennesker, som ikke får passende anerkendelse.

Se også Steve Kirsch omtale på Substack.

Del artiklen her: