JO FLERE VACCINATIONER, DESTO STØRRE RISIKO FOR FÅ COVID-19

Campbell
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz. 

En undersøgelse fra Cleveland i staten Ohio med 50.000 deltagere viser, at jo flere COVID-19-vaccinationer man har fået, desto større risiko er der for, at man får COVID-19.

Lad mig lige gentage for at skære det ud i pap: Jo flere covid-vacciner, man har fået, jo større risiko er der for at få den sygdom, man er vaccineret imod.

Campbell-2

Vaccinernes negative effektivitet

Så der har vi det sort på hvidt – og også i tale, hvis man lytter til den populære dr. Campbell, som i begyndelsen, da mRNA-vaccinerne blev rullet ud, var tilhænger af dem, men som nu heldigvis er kommet frem til samme konklusion som de forkætrede læger og forskere, der retmæssigt og videnskabeligt korrekt fra start advarede imod disse eksperimentelle indsprøjtninger. 

Det er de videnskabelige data akkumuleret over de sidste 2 år, der nu har overbevist Campbell om, at vaccinerne bør standses. 

I denne video citerer Campbell fra en ny, stor undersøgelse, som bekræfter mRNA-vaccinernes negative effektivitet – noget, jeg allerede i marts 2022 berørte i denne artikel. 

Den omvendte verden

Hvis du har svært ved at forstå, at COVID-19-vaccinerne øger risikoen for at få COVID-19, er det ikke så mærkeligt, for det må for ethvert rationelt og tænkende menneske virke absurd og utroligt. Samme logik applikeret til lotto ville betyde i, at lottovindere skulle af med det beløb, de troede, de havde vundet. Jo mere du havde vundet (troede du), desto mere skulle du betale. Helt den omvendte verden!

Her er risikoforøgelsen pr. indsprøjtning i forhold til uvaccinerede:

1 dosis mRNA-vaccine resulterer i 1,7 gange større risiko for at få COVID-19

2 doser: 2,63 gange større risiko for at få COVID-19

3 doser: 3,1 gange større risiko for at få COVID-19

Flere end 3 doser: 3,8 gange større risiko for at få COVID-19

Spørgsmål

Igen må jeg stille disse spørgsmål:

Hvornår får vi en dansk undersøgelse af, hvad der egentlig foregik i magtens korridorer, da beslutningen om at “vaccinere” så mange danske som muligt blev taget?

Hvornår får de uvaccinerede en officiel undskyldning fra politikere, medier og myndigheder for den ondskabsfulde forfølgelse, de uretmæssigt blev udsat for?

Hvornår får de vaccinerede en undskyldning for at have fået presset en farlig medicinsk behandling ned over hovedet?

Hvornår bliver sundhedsbureaukrater, medicinske rådgivere og politikere, der promoverede mRNA-indsprøjtningerne, draget til ansvar?

Del artiklen her: